Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το επικείμενο και πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο, για το συνταξιοδοτικό ανδρών και γυναικών, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο, πολλοί το στηρίζουν και το υποστηρίζουν, οσφυοκαμπτώντας, και στη θλιβερή συγκυβέρνηση, αλλά και στην επίσης θλιβερή αντιπολίτευση, η οποία, κυριολεκτικά, μισεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο, παρά η ταφόπλακα, τόσο των παλαιών όσο και των νέων ασφαλισμένων ενστόλων.

Να θυμίσω, λοιπόν, σε αυτούς, τόσο με την ασθενή μνήμη, όσο και στους «αντιπολιτευόμενους» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Κ.Κ.Ε., ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, είχαν το προνόμιο της συνταξιοδότησης στα 24 έτη, 6 μήνες και 1 ημέρα, διότι εργάζονται και επιτελούν το καθήκον τους, μέρα – νύχτα, χωρίς αργίες, χωρίς να αμείβονται για την πέραν του ωραρίου εργασία τους, ακόμη και επτά ημέρες την εβδομάδα. Το προνόμιο αυτό, ήταν αναλογούν σε χρόνο, προς μείωση των συντάξιμων ετών. Οι δε αποζημιώσεις των νυχτερινών και των Σαββατοκύριακων είναι μικρότερες ακόμη και από χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία και κράτη της υποσαχάριας Αφρικής. Η ωριαία αποζημίωση νυχτερινού μαζί με τους φόρους είναι στο 1,30 € την ώρα(!) Πέραν του ότι μας βάζουν να πληρώσουμε, αυτά που έχουμε δουλέψει με ιδρώτα και αίμα….

Πέραν του ότι τα παραμύθια του Σαμαρά, το 2012, φαίνονται ως έργα του βαρώνου Μυνχάουζεν…..

Πέραν των εγκωμιαστικών σχολίων των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Κ.Κ.Ε. για τους σφαγιασθέντες συναδέλφους, με το τρίπτυχο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς……

Πέραν της πλήρους ασυδοσίας των Πουλικογιάννηδων, οι οποίοι έχουν αφήσει σακατεμένους εκατοντάδες συναδέλφους, χωρίς να δικαστούν ποτέ, ενώ ξαφνικά βρέθηκαν κατήγοροι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή…η ταφόπλακα ήρθε να μπει στους νέους συναδέλφους, οι οποίοι θα δουλεύουν μέχρι τα βαθειά γεράματά τους, ξεπερνώντας σε πραγματική εργασία τα χρόνια τους συν 35%.

Όσον αφορά στο εφάπαξ, ας μας πει ο κ. Δένδιας, για ποιόν λόγο, στον νόμο αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας, έβγαλε ένα άρθρο, στο οποίο, φωτογραφικά, μπορούν να πάρουν το εφάπαξ τους, 13 εν ενεργεία αστυνομικοί, εκ των οποίων, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Φωτόπουλος,  ο τέως πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Γεωργαντζής, ο αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Τσακνάκης και 9 ακόμη ανώτατοι εν ενεργεία αξιωματικοί.

Τι έχουν να μας πουν και αυτοί, και πώς πιστεύουν ότι τους βλέπουμε οι υπόλοιποι 45.000 αστυνομικοί, που ενώ πληρώνουμε εισφορές εφάπαξ για δεκαετίες, το έχουμε πλέον χάσει,  ύστερα από τις εντολές της Τρόικας, των γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων;

Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γεώργιος

Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη

Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version