Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με εισόδημα 6.285 φόρος 3.182…

Βουλευτές του ελληνικού(;) κοινοβουλίου,
Με την παρούσα επιστολή, που αποστέλλω σε όλους τους συναδέλφους σας και τα κόμματά σας, θέλω να σας γνωστοποιήσω τον τραγέλαφο της φορολογικής ληστείας που μας έχετε επιβάλει.

Με εισόδημα 6300 ευρώ θέλετε να σας δώσω τα μισά,,,;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Ποιός σας είπε ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας (γραφίστας) απέκρυψα εισοδήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ (ίσως και εκατοντάδων, όπως μπορεί να νομίζετε);
Μέχρι σήμερα δεν χρωστούσα πουθενά. Πάντα ήθελα να είμαι εντάξει με το ΤΕΒΕ, να αποδίδω άμεσα το ΦΠΑ και να μη έχω εκκρεμότητες με το κράτος. Και όλα αυτά εις βάρος της προσωπικής μου ζωής (ανύπαντρος και χωρίς δικιά μου κατοικία).

Όταν ξεκινούσα όμως, ήξερα ποιες έπρεπε να είναι οι υποχρεώσεις μου και ήθελα να είμαι συνεπής.
Χωρίς καταθέσεις, με ένα σπίτι από κληρονομιά στο χωριό μου (που απέκτησα πριν δύο χρόνια και με όλα τα έξοδα μεταβίβασης να τα έχει επιφορτιστεί ο πατέρας μου…), χωρίς κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο και με ελάχιστα μετρητά για να μπορώ να κινούμε και να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, εσείς θέλετε να με κάνετε να λιμοκτονήσω? ή μήπως και να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ…;

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
Είστε οι εχθροί του λαού και του νομοταγή πολίτη, ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Πίστευα ότι έπρεπε όλοι μας να συνεισφέρουμε στην δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η πατρίδα μας. Βάλατε ένα φόρο αλληλεγγύης, τον οποίο και αυτόν δυσκολευόμουν να πληρώσω, αλλά πίστευα ότι έπρεπε να τον επωμιστώ για το καλό του τόπου μου.
Όμως αυτό που κάνατε ξεπερνά κάθε όριο. Εννοείτε φυσικά ότι είναι αδύνατο να ανταποκριθώ στην ληστεία που πάτε να μου διαπράξετε.

ΑΠΑΙΤΩ την άμεση απαλλαγή μου αλλά και όλων των Ελλήνων, από αυτά τα ληστρικά μέτρα και φόρους.
ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ – ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ

Ιωάννης Κ.

Exit mobile version