Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τελετή μνήμης για τον σφαγέα Κεμάλ στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συγχαρητήρια για τους εδώ εκπρόσωπους σας. Ήθος και αξιοπρέπεια και πάνω απ όλα μαχητικοί. Δεν γνωρίζω τον κύριο Τριανταφυλλίδη προσωπικά αλλά έτυχε να τον συναντήσω δυο φορές και αλήθεια εξεπλάγην με την γνώση και την ετοιμολογία του. Η Λέσβος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί όσον αφορά το θέμα Χρυσή Αυγή. Οι αλήτες του Αθανασίου και τα καλόπαιδα της κατάληψης  έσπασαν άνανδρα τα γραφεία σας και η αστυνομία απλά παρακολουθεί. ντροπή. Σας εύχομαι ότι καλύτερο στο νησί μας και μακάρι να διώξετε από  εδώ όλη τη Σιών και τους εντεταλμένους υπαλλήλους της. Να υπολογίζετε στην ψήφο μου πλέον. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Σ.Τ.

Για μια ανεξάρτητη εθνική πολιτική: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την προσέγγιση Ελλάδος-Ρωσίας

Είμαι μητέρα δύο μαθητών και μιας μαθήτριας του Γυμνασίου. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω στείλει τα παιδιά μου στην επέτειο του Πολυτεχνείου τους, γιατί δε θέλω ούτε ν’ ακούνε τα ψέματά τους. Όπως γνωρίζω, το ίδιο κάνουν κι άλλοι πολλοί γονείς.

Όμως, το κουρδισμένο μαρξιστικό καθηγηταριό σε συνεργασία με το ψευδοκράτος του προδότη Σαμαρά, είδε ότι από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή και ακούγεται δυνατά η αλήθεια για την Ιστορία μας, αυξάνονται συνεχώς οι μαθητές που απέχουν από το θλιβερό πανηγυράκι τους. Έτσι, προκειμένου να μην τα λένε και τ’ ακούνε οι ίδιοι –ελλείψει μαθητών- σκαρφίστηκαν το κόλπο με τις απουσίες (7 παρακαλώ, καίτοι η γιορτούλα τους διαρκεί μόλις 2 ώρες), για να υποχρεώσουν τους μαθητές να δηλητηριάζονται από την προπαγάνδα τους!

Αλλά, ότι κι αν κάνουν, δε θα καταφέρουν τίποτα. Γιατί χάρη στη Χρυσή Αυγή, υπάρχει μεγάλη εθνικιστική αφύπνιση της μαθητιώσας νεολαίας μας!

Ε.Α.

Προειδοποίηση «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης προς Σαμαροβενιζέλους: Εκλογές άμεσα, πριν βγουν και σας ξεφτιλίσουν οι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες

Σας γράφω από την ελληνική Θράκη μας και θέλω να αναφερθώ σε μια «περίεργη» συνάντηση που έγινε εδώ και (σκοπίμως!) πέρασε απαρατήρητη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Την περασμένη βδομάδα, αντιπροσωπεία από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, είχε μια ακόμη συνάντηση με το κόμμα των «Τούρκων» (όπως αυτοαποκαλούνται) της Θράκης.

Ειδικότερα, ο υπεύθυνος του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ραφαέλ Ντίαζ, συνοδευόμενος από στελέχη της πρεσβείας, επισκέφτηκαν τη νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (DEB). Την αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μαζί με στελέχη του κόμματός του και επισήμως συζήτησαν για «τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας». Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου «συζήτησαν με τους Αμερικανούς τις απαιτήσεις της μειονότητας από το ελληνικό κράτος». Προφανώς, για να τις μεταφέρουν οι Αμερικανοί «φίλοι» μας στους εν Αθήναις υποτακτικούς τους…

Θέλω εδώ να τονίσω, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση που γίνεται μεταξύ του DEB και των Αμερικανών. Και δείχνει ξεκάθαρα, ότι –παρά τα όσα λέγονται για τον «αντιαμερικανισμό» του Ερντογάν- οι υπερατλαντικοί «φίλοι» μας παίζουν άτιμο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος!

Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-noembriou-2014#ixzz3JPs6W5Bo

Exit mobile version