Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Πολυτεχνείο ζει και οδηγεί το κόμμα Καμμένου

Το Πολυτεχνείο ζει και οδηγεί το κόμμα Καμμένου

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι ο φον Αντωνάκης σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει ως ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές – ελλείψει άλλων –  οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του προέδρου Πάνου δεν παραλείπουν να υποβάλλουν τα σέβη τους στο μεταπολιτευτικό κατεστημένο και τους μύθους του. Έτσι, ο γενικός γραμματέας του δήθεν πατριωτικού μορφώματος, Γιάννης Μοίρας (φίλος του χασάπη της Κύπρου Κίσσινγκερ, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία…) και αντιπροσωπεία του Συντονιστικού της νεολαίας (της ποιάς;), αποτελούμενη από τους Μανώλη Παντελίδη, Αλέξη Γεωργίου και Πέτρο Καραγιαννόπουλο, επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο και κατέθεσε στέφανο στην κεφάλα του Σβορώνου.

Μετά την κατάθεση του στεφάνου, ο φίλος του Κίσσινγκερ δήλωσε: «Το Πολυτεχνείο ζει. Και μας οδηγεί σε νέους αγώνες. Και σε νέες κατακτήσεις. Ενάντια στην ξενοκρατία, στην υποτέλεια και στο ξεπούλημα. Ήρθε η ώρα της απαλλαγής. Ήρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

Αυτοί είναι οι «εθνικοπατριώτες» του Καμμένου, πολυτεχνίτες κι… ερημοσπίτες!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-polutechneio-zei-kai-odhgei-to-komma-kammenou#ixzz3JPtqHU2E

Exit mobile version