Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ, το Πολυτεχνείο και το κόμπλεξ κατωτερότητας που την διακατέχει

Η ΝΔ, το Πολυτεχνείο και το κόμπλεξ κατωτερότητας που την διακατέχει

Το ιδεολογικό κόμπλεξ της ΝΔ απέναντι στην πάσης φύσεως έκφραση της αριστεράς είναι πασιφανές και ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτό βγαίνει στην επιφάνεια. Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα γραφής αυτής της συμπλεγματικής στάσης κατωτερότητας της ΝΔ αφορά τα όσα φέρεται ότι έγραψε στο Facebook μια 26χρονη, μέλος της ΝΔ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαίου.

Η νέα αυτή γυναίκα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της μια άποψη για το Πολυτεχνείο αρκετά διαφορετική, τόσο από την καθιερωμένη καθεστωτική θέση όσο και από την τοποθέτηση της επίσημης ΝΔ. Ανάμεσα στα άλλα, η Έλλη Παπαγγέλη υποστήριξε ότι «Το Πολυτεχνείο είναι ο θεμέλιος λίθος της απόλυτης ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς στην μεταπολίτευση. Ιδίως μετά το 1981, όταν ο καταστροφικός Παπανδρεϊσμός ανέλαβε τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας, οδηγώντας την στον εκτροχιασμό». 

Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, τα ποικίλα αριστερά ΜΜΕ ξεσάλωσαν εναντίον του «αμαρτήματός» της, δηλαδή να έχει διαφορετική απ΄αυτά γνώμη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Και αυτό μέχρι ενός σημείου είναι κατανοητό (σε καμία περίπτωση, όμως, φυσιολογικό). Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η πολύ επιθετική στάση της ίδιας της ΝΔ εναντίον του μέλους της, για το οποίο προφανώς δεν υπάρχει η επιλογή του αναφαίρετου δικαιώματος στην διατύπωση γνώμης. Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η τοποθέτηση του ίδιου του «εκλογικού προϊστάμενού» της Κουμουτσάκου, ο οποίος με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Για το θέμα Παπαγγελή έχω να πω μόνον αυτό: το ότι κατέβασε την κατάπτυστη ανάρτηση δεν αρκεί. Οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη». 

Τι μένει ως νόημα από την ολίγων λέξεων «απάντηση» του Κουμουτσάκου; Ότι όποιος έχει διαφορετική αντίληψη των ιστορικών γεγονότων από την αριστερή σκέψη αυτομάτως αυτή θεωρείται ως «κατάπτυστη». Όσο για την «δημόσια συγγνώμη» που απαιτεί ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης, καλό θα ήταν να διευκρινίσει το περιεχόμενο και το μέγεθός της.

Αρκεί μια δήλωση μετά δακρύων ή μήπως πρέπει να φτάσουμε και σε πιο δραστικές λύσεις, προκειμένου να κοπεί ο αέρας διαφόρων επίδοξων μιμητών; Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Κουμουτσάκος για την ενδοτικότητα που τον διέπει απέναντι στα ξεπερασμένα μέσα στον Χρόνο αριστερά ιδεολογήματα, αλλά η έννοια της αιδούς έχει χαθεί προ πολλού για τα στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔΌμηροι της μαρξιστικής παραχάραξης της Ιστορίας, και συνοδοιπόροι του ΠΑΣΟΚ στην καταστροφή της Χώρας οι «αστέρες» της ΝΔ αποδεικνύουν ότι είναι διάττοντες. Στην πτώση τους αυτή, όμως, παρασύρουν και έναν κόσμο που τους ακολουθεί, όσοι δηλαδή τους έχουν απομείνει και ανέχονται αυτή την μίζερη και ηττοπαθή συμπεριφορά απέναντι στην αριστερή προπαγάνδα. Γιατί ολοένα και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πού πρέπει να στραφούν για να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και να πάψουν να είναι απολογητές και τιμητές των αριστερών παραχαράξεων της Ιστορίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-nd-to-polutechneio-kai-to-komplej-katwterothtas-pou-thn-diakatechei#ixzz3JQ3XXhWm

Exit mobile version