Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 903) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 903) που κυκλοφορεί αύριο

Τα λιγούρια της εξουσίας ακονίζουν τις μασέλες του

Οι «επαναστάτες», «αντικαπιταλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στο Σίτυ του Λονδίνου! Δεν είναι κάποιου είδους αστείο, αφού πράγματι οι Σταθάκης και Μήλιος θα μεταβούν στη «Μέκκα» του καπιταλισμού, προκειμένου να συναντηθούν με τραπεζίτες και εκπροσώπους πολυεθνικών εταιρειών και οίκων αξιολόγησης όπως οι Goldman Sachs, JP Morgan, Nomura, Merrill Lynch, αλλά ενδεχομένως και εκπρόσωποι του εφοπλιστικού λόμπι του Λονδίνου, όπως αναφέρει σχετικώς η εφημερίδα «Το Βήμα».

Θα ανέμενε κανείς ότι οι συναντήσεις αυτές κανονίστηκαν από τον ίδιο τον Σταθάκη, ο οποίος είναι «πελάτης» της JP Morgan, αφού σύμφωνα με το πόθεν έσχες του έχει επενδυτικά προϊόντα αξίας 100.000 ευρώ της εν λόγω εταιρείας και της BlackRock. Επενδύσεις στην JP Morgan έχει και ο Τσακαλώτος, οπότε ίσως και αυτός θα μπορούσε να είναι ο μεσάζοντας της συνάντησης αυτής. Όμως, φευ, η αλήθεια είναι άλλη, αφού τέτοιου είδους διασυνδέσεις που φτάνουν από μεγαλοτραπεζίτες, μέχρι το εφοπλιστικό λόμπι του Λονδίνου, έχει μόνον μία, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Καθόλου τυχαίο που οι συναντήσεις οργανώθηκαν αμέσως μετά τη συνάντηση της Γιάννας με την κόκκινη την τσάντα με τον Τσίπρα.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι συναντήσεις αυτές των τσιπραίων με τους μεγαλοτραπεζίτες και τους διεθνείς τοκογλύφους, δεν περνάνε μόνο από το σαλόνι της Γιάννας, αλλά και μέσα από το πολυτεχνείο. Υπάρχει ευθεία σύνδεση αυτών των επαφών με την επιλογή της Κουμουνδούρου να εκδώσει ορθή επανάληψη για το δελτίο τύπου της 17ης Νοεμβρίου βγάζοντας τις αναφορές περί «αμερικανοκίνητης χούντας», αναφορά που είναι η μόνιμη ξεφτισμένη καραμέλα της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-903-pou-kukloforei-aurio#ixzz3JQsv3Dkl

Exit mobile version