Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμπαίζουν τους άνεργους

Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμπαίζουν τους άνεργους

Έχοντας οδηγήσει την οικονομία της χώρας στην χρεοκοπία και τους Έλληνες στην απόγνωση και την απελπισία, οι παρίες της Μέρκελ και της Τρόικα έχουν τώρα το θράσος να εξαγγέλλουν προεκλογικές προσλήψεις, εμπαίζοντας τα εκατομμύρια των ανέργων που φυτοζωούν στην –κατά Σαμαρά- Ελλάδα της «ανάπτυξης»!

Σύμφωνα λοιπόν με το Υπουργείο Ανεργίας (καταχρηστικό να χρησιμοποιείται ο όρος Εργασίας), πρόκειται να προχωρήσει η πρόσληψη 49.803 ανέργων σε υπουργεία, ΟΤΑ και στις αποκεντρωμένες διοικήσεις, με συμβάσεις διάρκειας 5 μηνών ή 6 μηνών και 15 ημερών αντίστοιχα.

Αφού δηλαδή βούλιαξε τον ιδιωτικό τομέα, οδηγώντας χιλιάδες επιχειρήσεις στο λουκέτο και στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στην ανεργία, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προχωρά σε προσλήψεις προεκλογικού χαρακτήρα προκειμένου να περιορίσει στο μέτρο του δυνατού την επερχόμενη εκλογική συντριβή. Χαρακτηριστικό της χουντικής αθλιότητας είναι το γεγονός πως εκείνοι που θα προσληφθούν θα λαμβάνουν μισθό 490 ευρώ αν είναι άνω των 25 ετών και 427 ευρώ αν είναι κάτω των 25 ετών!

Αυτό είναι και το βαθύτερο νόημα της «ανάπτυξης», η οποία μάλιστα συμφώνως προς τις δηλώσεις Σαμαρά θα συνεχιστεί! Με απλά λόγια, προσλήψεις των κομματικών φίλων και μισθοί πείνας για να χρυσώσουν το χάπι λίγων χιλιάδων ανέργων, αφήνοντας στα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης το επικοινωνιακό κομμάτι, εκείνο το οποίο κάνει λόγο για «ευκαιρίες απασχόλησης».

Αρκεί να υπενθυμίσουμε, ότι προ δεκαπενταετίας, όταν η πολιτική και οικονομική ελίτ πανηγύριζε έξαλλα την είσοδο στη ζώνη του ευρώ, ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης υποδείκνυε πως άμεσος στόχος της κυβέρνησης είναι η επίτευξη της κοινωνικής συνοχής. Πρόκειται για την περίοδο εκείνη κατά την οποία οι λαθρομετανάστες συνέρρεαν κατά χιλιάδες στη χώρα, μιας και η εγχώρια πλουτοκρατία αναζητούσε φθηνά εργατικά χέρια προς εκμετάλλευση.

Με χαρά σήμερα, η ίδια εγχώρια πλουτοκρατία που αυξάνει τα κέρδη της παρά την κρίση, κατόρθωσε να επιτύχει την «κοινωνική συνοχή»: όσοι Έλληνες εργάζονται, θα αμείβονται με μισθούς λαθρομεταναστών των αρχών της δεκαετίας του 2000. Κι όσοι θεωρούν πως τα χειρότερα παρήλθαν, είναι οικτρά γελασμένοι.

Εκατομμύρια ανέργων, υποχρεώνονται από το αντεθνικό Καθεστώς να συρρέουν στα γραφεία των πολιτικάντηδων, παρακαλώντας για μια θέση εργασίας έστω και λίγων μηνών, στην χώρα της ανάπτυξης! Το κομματικό Κράτος εξακολουθεί να συντηρείται και μαζί του οι συμμορίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που αφού καταλήστεψαν τα κρατικά ταμεία, πουλούν ελπίδα, εξαπατώντας με αισχρό τρόπο τον Ελληνικό Λαό.

Η εργασία δεν είναι προεκλογικό ρουσφέτι δια του οποίου θα συντηρούνται χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες του «δημοκρατικού» τόξου. Αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση των Ελλήνων, το οποίο θα διαφυλάσσεται από ένα Κράτος Εθνικό, ανεξάρτητο και κοινωνικά δίκαιο. Ένα Κράτος δηλαδή το οποίο μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.

Ευάγγελος Καρακώστας  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kommatiko-kratos-zei-kai-basileuei-nd-kai-pasok-empaizoun-tous-anergous#ixzz3JSSxSLMx

Exit mobile version