Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ!

Resizer

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από πολλές… αμφιταλαντεύσεις (υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής), ο φον Αντωνάκης φέρνει από την… πίσω πόρτα το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης» (πρόκειται βεβαίως περί γάμου, αλλά με άλλα λόγια…) των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων». 

Σύμφωνα με το καθεστωτικό Βήμα της Κυριακής, η εισηγητική έκθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης προς την νομοπαρασκευαστική επιτροπή καθιερώνει το Σύμφωνο Συμβίωσης στα «ομόφυλα» ζευγάρια, γιατί… «προκύπτουν προβλήματα τόσο κληρονομιάς, όσο και συντροφικότητας των ομόφυλων ζευγαριών».

Κι όπως ήταν φυσικό, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που στην ουσία κυβερνάει τη χώρα, τραβώντας από τη μύτη την ψοφοδεξιά του Αντωνάκη…) άρχισε τους πανηγυρισμούς, εφόσον η νέα ρύθμιση έγινε «κατόπιν ενεργειών του» και θα’ χει να το… περηφανεύεται στους «ομοφυλόφιλους» (και ζήλεια ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…):

«Ο Τομέας Γυναικών και ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ εδώ και πολύ καιρό πρωτοστατούν καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να προωθηθούν νομοθετικά, νέες προοδευτικές ρυθμίσεις στις οικογενειακές σχέσεις και την προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού. Από τη θέση ευθύνης μέσα στην Κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ μεριμνά διαρκώς για την προώθηση κάθε πρωτοβουλίας που οδηγεί σε σαφείς και ξεκάθαρες προοδευτικές αλλαγές με κοινωνική ευαισθησία. Με τις ρυθμίσεις αυτές ολοκληρώνεται η πρώτη, ιστορική μεταρρύθμιση του 1983, με την οποία η τότε Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνθήκες πραγματικής ισότητας και δικαιοσύνης στις οικογενειακές σχέσεις…».

(ΥΓ): Θυμηθείτε το – άλλωστε τα γραπτά μένουν: ποιος ΕΝΦΙΑ, το «σύμφωνο συμβίωσης» των «ομοφυλοφίλων» θα γίνει ο τάφος της νουδούλας και του Σαμαρά!

 ΠΗΓΗ

Exit mobile version