Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χούντα Σαμαρά στην υπηρεσία των αριστεριστών: Ετοιμάζουν νομοσχέδιο νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών

Η Χούντα Σαμαρά στην υπηρεσία των αριστεριστών: Ετοιμάζουν νομοσχέδιο νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών

Βιάζεται να δώσει την χαριστική βολή στην Ελλάδα πριν την αναπόφευκτη κατάρρευσή του ο Σαμαράς.

Ο λαθρονόμος Ραγκούση 3838/2010 είχε κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ στη βάση ότι η των Ελλήνων πολιτεία είναι δομημένη πάνω στο «jus sanguinis», που ορίζει ότι ο Ελληνισμός είναι διαχρονικά μία βιολογική έννοια. Η απόφαση αυτή του ΣτΕ, που σεβόταν την ουσία του Ελληνισμού, ήταν ένα «χαστούκι» ενάντια στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, που δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητο από τους ανθέλληνες της ΝΔ.

Το πολιτικό κόστος και η αφόρητη πίεση από την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο είχε αναγκάσει τους νεοδημοκράτες να σιωπήσουν προσωρινά, όμως πλέον έρχονται εκλογές και οι ιδεολογικές επιταγές της παγκοσμιοποίησης και του ανθελληνισμού συμπληρώνονται από το ωφελιμιστικό κίνητρο των «νέων ψηφοφόρων» μπας και «τσιμπήσει» καμιά μονάδα η νουδούλα. Χώρια που πλέον ακόμα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ψηφίζει Αντώνη Σαμαρά, δίνοντας… ένα ταξί ψήφους στον Αντωνάκη.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στα «Νέα» ότι με πυρετώδεις ρυθμούς το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει νομοσχέδιο για να παρακάμψει – έστω προσωρινά, για να ψηφίσουν οι λαθρομετανάστες – την απόφαση του ΣτΕ. Έτσι το νέο νομοσχέδιο, που θα είναι μία ουσιαστική αντιγραφή του λαθρονόμου Ραγκούση, θα δίνει αφειδώς την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, με μόνη προϋπόθεση την συμπλήρωση των 18 ετών (για να ψηφίζει… Μην πάρει και ιθαγένεια τσάμπα…) και την φοίτηση επί έξι χρόνια σε ελληνικό σχολείο (άλλο πονηρό σημείο του νόμου, αφού απαιτούνται μόνο έξι εγγραφές, όχι έξι επιτυχείς χρονιές).

Ο Σαμαράς τελικώς αποδεικνύεται ο καλύτερος φίλος και υπηρέτης των κομμουνιστών. Σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να πραγματώσει τα πιο τρελά τους όνειρα. Χάρισε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Κατάφερε να φτάσει τουρκικό πολεμικό πλοίο μέχρι το Σούνιο και νομιμοποίησε όλους τους λαθρομετανάστες. Διοργάνωσε και εκτέλεσε την σκευωρία εναντίον της φωνής του Ελληνισμού, της Χρυσής Αυγής. Πλέον τα αποκόμματα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ κλπ δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αφού υπάρχει η ΝΔ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chounta-samara-sthn-uphresia-twn-aristeristwn-etoimazoun-nomoschedio-nomi#ixzz3JVt82sdH

Exit mobile version