Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίος Μητρόπουλος: Θέλουμε να… σκίσουμε το μνημόνιο, αλλά δε θα μας αφήσουν οι συγκυβερνήτες!

Συριζαίος Μητρόπουλος: Θέλουμε να… σκίσουμε το μνημόνιο, αλλά δε θα μας αφήσουν οι συγκυβερνήτες!

Γράφει ο Αντίοχος

Έχει… μαλλιάσει η «πέννα» μου να γράφω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ΜΗΝ βγει αυτοδύναμος, ώστε να ρίξει τις ευθύνες που δε θα… σκίσει το Μνημόνιο, σ’ αυτούς με τους οποίους θα συγκυβερνήσει. Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί πως όταν βλέπει στις (κρυφές) κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του να ανεβαίνουν… επικίνδυνα, βάζει… αυτογκόλ για να ρίξει – συνήθως με… δράστη τον Μανώλη Γλέζο.

Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος του συριζαίου Μητρόπουλου σε συνέντευξή του στον Βήμα fm. Ιδού:«Με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεν θα έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ από μνημονιακές ή παραμνημονιακές, φιλομνημονιακές δυνάμεις που μόνο τέτοιες υπάρχουν από δεξιά στην πλειοψηφία τους. Εάν δεν υπάρξει, επαναλαμβάνω, ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να μπορεί να τεθεί άμεσα το θέμα διαγραφής του χρέους.  Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική. Είναι πολύ πιθανό…».

(ΥΓ): Με την ευκαιρία, επαναλαμβάνω και το άλλο: όποιος πιστεύει πραγματικά κι όχι φαινομενικά, ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει η υφιστάμενη μνημονιακή πολιτική, δε μπορεί παρά να είναι ΗΛΙΘΙΟΣ!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/surizaios-mhtropoulos-theloume-na-skisoume-to-mnhmonio-alla-de-tha-mas-afhs#ixzz3JX3626Zk

Exit mobile version