Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ «ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ»!

muslims_450x

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους», που φέρνει ο Σαμαράς από την… πίσω πόρτα, έρχονται μαζικές ελληνοποιήσεις εκατοντάδων αλλοδαπών «δεύτερης γενιάς» που έχουν γεννηθεί εδώ κι έχουν πάει σχολείο, δηλαδή σχεδόν όλων! Τη σχετική προαναγγελία κάνει ο καθεστωτικός «Βηματοδότης», ο οποίος μάλιστα είναι τόσο σίγουρος για την πληροφορία που δε θέλει αμφισβητήσεις:

«Πυρετωδώς μαθαίνω ότι εργάζονται στο υπουργείο Εσωτερικών για να δοθεί λύση στην εκκρεμότητα από την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε τις διατάξεις του 3838/10 για τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή πήγαν σχολείο στην Ελλάδα ως αντισυνταγματικές. Το θέμα της ιθαγένειας περιλαμβάνεται στην προγραμματική συμφωνία του Οκτωβρίου του 2013 που επαναδιατυπώθηκε μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Ήδη έχει υλοποιηθεί η δέσμευση για την ψήφιση αντιρατσιστικής νομοθεσίας. Πληροφορούμαι (και δεν θέλω αμφισβητήσεις) ότι η λύση που έχει συμφωνηθεί καλύπτει τα αλλοδαπά παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση ενώ θετικά αντιμετωπίζονται και τα παιδιά που εισήχθησαν σε ελληνικά ΑΕΙ ή ΤΕΙ».

Προφανώς, οι ξένοι αφέντες του τον διέταξαν να προχωρήσει γρήγορα στην εφαρμογή των νεοταξίτικων εντολών που του έχουν δώσει, για να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι ο Αρχηγός και οι μισοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι στον Κορυδαλλό, ενώ οι άλλοι μισοί σε κατ’ οίκον περιορισμό ή απαγόρευση λόγου και παρουσίας σε εκδηλώσεις, υπολογίζοντας πως οι αντιδράσεις θα είναι μικρότερες από κάθε άλλη εποχή. Αλλά, ας μην κάνουν όνειρα οι νεοταξίτες και το ανδρείκελό τους, γιατί θα μας βρουν απέναντί τους! Η νέα προδοσία τους δε θα περάσει!

 πηγή

Exit mobile version