Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό: Ο Βορίδης ενίσχυσε οικονομικά το ΚΚΕ!

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό: Ο Βορίδης ενίσχυσε οικονομικά το ΚΚΕ!

Οι βουλευτές της ΝΔ, βουτηγμένοι μέσα στην κενότητα του «πολιτικά ορθού» λόγου, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δείχνουν ότι διακατέχονται από ιδεολογικό κόμπλεξ έναντι της αριστεράς, με φυσικό επακόλουθο να είναι όμηροι στις πάσης φύσεως ορέξεις τους. Μετά το περιστατικό με την 26χρονη οννεδίτισα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «κατάπτυστη» (!) από το ίδιο της το κόμμα, επειδή η άποψή της για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου δεν συνάδουν με τις θέσεις που έχει επιβάλλει το μεταπολιτευτικό αριστερό κατεστημένο, είχαμε νέο κρούσμα υποταγής στις επιθυμίες της αριστεράς. Στον «Βηματοδότη» της Τετάρτης, κάτω από τον τίτλο «Ο Βορίδης ενισχύει το ΚΚΕ» δημοσιεύθηκαν τα εξής:

«Την αρχή την έκανε ο λεγόμενος «Κόκκινος Πάνος» Πάνος Παναγιωτόπουλος. Τον πλησίασε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Σ. Χαλβατζής και του ζήτησε να συνδράμει στην οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. Του έδειξε και τα κουπόνια. Ο κ. Παναγιωτόπουλος στην αρχή δίστασε και θέλησε να θέσει… όρους για να αγοράσει τα κουπόνια: «Θα σας δώσω 50 ευρώ με την προϋπόθεση ότι όταν έρθετε στην εξουσία θα με εξορίσετε στη Γυάρο» είπε στον κ. Χαλβατζή. Αντιθέτως ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης ήταν πιο… large έναντι του ΚΚΕ. Ποιος ξέρει γιατί. Πάντως όταν ο κ. Παφίλης του ζήτησε χρήματα για την ενίσχυση του κόμματος, έδωσε με μεγάλη χαρά».

Παραβλέπουμε τις «κρυάδες» του Παναγιωτόπουλου, όπως παραβλέπουμε και το γεγονός ότι το ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος) πάντοτε ζητάει λεφτά από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων (πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φυσικά), αλλά ποτέ το ίδιο δεν συνδράμει οικονομικά τις εξορμήσεις των υπολοίπων εταίρων του «συνταγματικού τόξου». Οι τύποι «παίζουν» τις διαδικασίες του καπιταλισμού στα δάχτυλα…

Στεκόμαστε, όμως, στον Βορίδη, ο οποίος σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» «ήταν πιο… large έναντι του ΚΚΕ». Προφανώς, ο Βορίδης δεν έκανε «τσιγκουνιές» και έδωσε ένα σεβαστό ποσό στην κλίκα του Κουτσούμπα. Το έκανε, μάλιστα, με μεγάλη χαρά. Τα αντικομμουνιστικά λογύδρια του «δεξιού» Μάκη χρησιμοποιούνται μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, μήπως και ψαρέψει καμία ψήφο. Όλοι, λοιπόν, όσοι έχουν θύματα από τους κομμουνιστές κατά την περίοδο 1944-49, όσοι είναι αντικομμουνιστές εκ πεποιθήσεως (όχι βεβαίως για τις ανύπαρκτες βίλες και κότερα, αλλά γιατί ο κομμουνισμός είναι ανθελληνικός), όσοι αγαπάνε την Πατρίδα τους, ας «καμαρώσουν» την κατάντια του Βορίδη και ας θυμηθούν τόσο την δική του ενέργεια όσο και των συναδέλφων του στη ΝΔ, όταν θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να πάνε στην κάλπη.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kathforos-den-echei-teleiwmo-o-boridhs-enischuse-oikonomika-to-kke#ixzz3JYdRs0Yp

Exit mobile version