Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Για μια ανεξάρτητη εθνική πολιτική: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την προσέγγιση Ελλάδος-Ρωσίας

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την είδηση σχετικά με την παραδοχή του μύθου του πολυτεχνείου, και από τον γνωστό ανθέλληνα, Πέτρο Τατσόπουλο. Τι έγινε και αρχίσανε όλοι να κάνουν τέτοια στροφή; Αυτός και οι όμοιοι του δεν ήταν τόσα χρόνια που καταθέταν  στεφάνια στην κεφαλή του Σβορώνου και έχτισαν καριέρες επάνω στον μύθο του πολυτεχνείου; Δηλαδή τόσα χρόνια μας κοροϊδεύουν; (ρητορικό το ερώτημα). Αυτοί είναι ικανοί να εκδώσουν μέχρι και πιστοποιητικό γάμου για τον Γιάννη Ηλιόπουλο με την Ηλένια Ασημακοπούλου (ή Νάνσυ Κρίντλαντ για τους φίλους και γνώστες). Τώρα όμως που ξυπνάει το πόπολο, προσπαθούν να το προσεταιριστούν και πάλι με άλλο έρεισμα. Μόνο που «δεν θα τους βγει η μαγκιά» αυτήν την φορά. Μέχρι και οι απλοί ψηφοφόροι, «ελαφρός βολεμένοι» με μια δουλίτσα (δεν λέμε για αυτούς που λαμβάνουν χοντρές μίζες εκατομμυρίων) δεν έχουν πλέον να χάσουν κάτι και τους γυρίζουν την πλάτη. Ας είναι έστω και έτσι. Αρκεί που θα ξεβρωμίσει ο τόπος και μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει ξανά στην εύφορη γη μας. Ντροπή λοιπόν στους επαγγελματίες ψεύτες. Όπως είπε και κάποιος, Αγωνιστές λίγοι, βουλευτές πολλοί!

Με εκτίμηση στους αγώνες και τις θυσίες,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ!

Κ. Α.

Η Χούντα Σαμαρά στην υπηρεσία των αριστεριστών: Ετοιμάζουν νομοσχέδιο νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών

Νέα ήθη τα οποία συμβαδίζουν με τη πολιτική της κυβέρνησης έρχονται από διάφορες εταιρείες οι οποίες ανεξέλεγκτες από κρατικό έλεγχο εκβιάζουν τις εγκυμονούσες  και παραδειγματίζουν τις υποψήφιες μητέρες. Μετά από καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας στο Ηράκλειο της Κρήτης μια κυοφορούσα εργαζόμενη κατήγγειλε την εργοδοσία της ότι την απειλούν με απόλυση αν δεν προβεί σε έκτρωση. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να την απειλήσουν και με χειροδικία σε περίπτωση που καταγγείλει την ανίερη αυτή πράξη. Έχοντας μετατρέψει σε ζούγκλα τη κοινωνία η απερίγραπτη αυτή και αισχρή κυβέρνηση, έχει αφήσει έρμαια στις ορέξεις της εργοδοσίας τους εργαζόμενους. Δεν είναι σχήμα λόγου όταν ακούγεται ότι το συγκεκριμένο καθεστώς προβαίνει σε αντικατάσταση πληθυσμού φέρνοντας στη πατρίδα μας καθημερινά εισαγόμενους εποίκους τους οποίους τους προστατεύει με κάθε τρόπο σε βάρος του γηγενούς πληθυσμού.Με δεδομένη τη βραδυφλεγή βόμβα  της υπογεννητικότητας η κατάσταση μας δείχνει ότι σε μερικές δεκαετίες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα.

Μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα είναι μόνο η Χρυσή Αυγή και οι προτάσεις ου έχει για τη προστασία της οικογένειας και της μητρότητας.

Π.Ν.

Βορά της καθεστωτικής δημοσιογραφίας με ενθάρρυνση Κικίλια, οι άνδρες των ΜΑΤ

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να καταλάβουμε το λόγο που η γνωστή τριάδα του ΛΑΟΣ έκανε συνεχώς ερωτήσεις στη βουλή οι οποίες κατά κύριο λόγο αφορούσαν τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας. Αντικειμενικός στόχος και σκοπός ήταν να αυγατίσουν οι λογαριασμοί του τηλεπροέδρου τους οποίους διατηρούσε σε παράκτιους προορισμούς. Και τώρα που τα έσπασαν και δεν τα βρήκαν, ξαφνικά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί πράττοντας κατά παραγγελία το καθήκον τους τα έβγαλαν στη φόρα. Σε αυτό που είχε δηλώσει παλαιότερα ο Καρατζαφέρης για το Σαμαρά «ότι άπαξ προδότης, πάντα προδότης» έπεσε μέσα. Όπως φάνηκε τον περίμενε στη γωνία και τη κατάλληλη στιγμή τον έδωσε στεγνά όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει μιας και είναι άφιλος και δεν γνωρίζει τη σημασία της πρότασης μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.

Γ.Π.

Τα λιγούρια της εξουσίας ακονίζουν τις μασέλες τους: Συνάντηση συριζαίων με μεγαλοκαπιταλιστές στο Σίτυ του Λονδίνου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-20-noembriou-2014#ixzz3JYm8T4sC

Exit mobile version