Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκολαγνεία του Σύριζα – Παίζει το παιχνίδι της Άγκυρας στη Θράκη

Τουρκολαγνεία του Σύριζα - Παίζει το παιχνίδι της Άγκυρας στη Θράκη

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις κατά το παρελθόν, οι πολιτικές συμμορίες που συγκροτούν το λεγόμενο «δημοκρατικό» τόξο συναγωνίζονται σε τουρκολαγνεία, με απώτερο στόχο τις μουσουλμανικές ψήφους που ελέγχει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Μπορεί λοιπόν η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να δίνει γη και ύδωρ σε Ερντογάν και Νταβούτογλου, όμως όποιος θεωρεί πως ο Σύριζα μένει πίσω στον ιδιότυπο αυτό ανταγωνισμό ραγιαδισμού, είναι γελασμένος.

Οι αφίσες που παρατίθενται, αφορούν στα εγκαίνια γραφείων του Σύριζα στις κοινότητες Σέλερο και Γενισέα, του Νομού Ξάνθης. Είναι γραμμένες στα τουρκικά και φέρουν και την τουρκική ονομασία, προς ικανοποίηση βεβαίως της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη.

Το γεγονός αυτό φυσικά δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, ούτε προκαλεί έκπληξη. Αποτελεί πάγια θέση του Σύριζα η οποία κινείται απαρέγκλιτα στην γραμμή της Άγκυρας, υπονομεύοντας τα εθνικά μας συμφέροντα στη Θράκη. Είναι όμως στοιχείο ενδεικτικό του ρόλου που διαδραματίζουν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, ρόλου που εξυπηρετεί τα μέγιστα την τουρκική προπαγάνδα και κυρίως ενθαρρύνει την επιθετικότητα και προκλητικότητά τους στην περιοχή.

Κατά τα λοιπά, οι άθλιοι των τουρκοκάναλων και των ρυπαροφυλλάδων έχουν το θράσος να ομιλούν περί αιτήματος του Σύριζα για συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού Νταβούτογλου με τον Τσίπρα, προκειμένου ο τελευταίος να «απαντήσει» στην όξυνση των τουρκικών προκλήσεων σε Κύπρο και Αιγαίο. Την «απάντηση» Τσίπρα στον Νταβούτογλου, την φαντάζεται ο καθένας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tourkolagneia-tou-suriza-paizei-to-paichnidi-ths-agkuras-sth-thrakh#ixzz3JbQhjGpb

Exit mobile version