Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με σκληροπυρηνικούς σιωνιστές συναντήθηκε ο Βενιζέλος: Ανείπωτη η δουλοπρέπεια του

Με σκληροπυρηνικούς σιωνιστές συναντήθηκε ο Βενιζέλος: Ανείπωτη η δουλοπρέπεια του

Δεν είναι ούτε η πρώτη και προφανώς ούτε η τελευταία φορά που ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος συναντιέται με εκπροσώπους διαφόρων εβραϊκών οργανώσεων, προκειμένου να υποβάλει τα σέβη του. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Anti Defamation League (ADL) να λάβει τη σχετική αναφορά από τον νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ. Στα «Νέα» της Τετάρτης κάτω από τον τίτλο «… και η εβραϊκή σύναξη» δημοσιεύτηκε η παρακάτω είδηση.

«Πολυπληθής η σύνθεση της ομάδας που πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του νεοκλασσικού της Βασιλίσσης Σοφίας για να συναντήσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Αναφέρομαι στο προεδρείο της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης Anti Defamation League (φωτογραφία). Σημειώνω ότι πρόκειται για μία από τις πιο σκληροπυρηνικές οργανώσεις του αμερικανοεβραϊκού λόμπι, καθώς πληροφορούμαι ότι ο πρόεδρός της έχει γεννηθεί στο Άουσβιτς! Εξού και τον περασμένο Σεπτέμβριο που είχαν συναντήσει τον Βενιζέλο στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ του είχαν εκφράσει την άποψη ότι η Ελλάδα είναι από τις πιο αντισημιτικές χώρες στην Ένωση. Κοινώς, μας έχουν πάρει χαμπάρι. Παρ’ όλα αυτά, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ψήφιση του Αντιρατσιστικού».

Μια παλαιά ρήση λέει ότι: «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις». Στην προκειμένη περίπτωση η φωτογραφία που κοσμεί το κείμενο ίσως να ισούται με πολύ περισσότερες, γιατί η χαρακτηριστική κίνηση του Βενιζέλου, όπως αυτή αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό, να σπεύδει «να αγκαλιάσει» τους εκπροσώπους της ADL «είναι όλα τα λεφτά» (για να χρησιμοποιήσουμε και μια έκφραση που δημιουργεί ψυχική ευφορία σε ορισμένους ανθρώπους).

Ποια είναι, όμως, η  ADL, την οποία τα ίδια τα «Νέα» χαρακτηρίζουν ως «μια από τις πιο σκληροπυρηνικές οργανώσεις του αμερικανοεβραϊκού λόμπι»; Πρόκειται για μια ακραιφνή σιωνιστική οργάνωση, η οποία υιοθετεί στο έπακρο τη ρατσιστική πολιτική του ισραηλινού κράτους σε βάρος των Παλαιστινίων. Πολλοί, μάλιστα, την κατηγορούν ότι κινείται σε ακόμη πιο φανατικά πλαίσια από το ίδιο το κράτος του Ισραήλ. Αυτούς, λοιπόν, τους φανατικούς σιωνιστές, οι οποίοι δεν έχουν κάποιους θεσμικό ρόλο κύρους και ουσίας, σπεύδει να συναντήσει ο Βενιζέλος. Η εικόνα του σώματος και οι κινήσεις των χεριών του Βενιζέλου δείχνουν κάτι πολύ παραπάνω από μια ανείπωτη χαρά, που δείχνει κάποιος ο οποίος συναντά «τα φιλαράκια του».

Έχει τα χαρακτηριστικά της δουλοπρέπειας και της ευχαρίστησης που φαίνονται έκδηλα στο πρόσωπό του, καθώς θα τους πει «τα καλά νέα», την ψήφιση δηλαδή του αντιρατσιστικού νόμου. Στο off the record, πολύ πιθανόν, να τους ενημέρωσε και για τη ροή της πολιτικής δίωξης και σκευωρίας κατά της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χωρίς να αποκλείεται να ζήτησε και περαιτέρω οδηγίες. Στην αρχή του κειμένου αναφέραμε ότι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ο Βενιζέλος συναντιέται με τους εκπροσώπους διαφόρων εβραϊκών οργανώσεων. Το πιο πιθανόν, όμως, είναι να συναντιέται μαζί τους για τελευταία φορά έχοντας κάποιον θεσμικό ρόλο, είτε ως υπουργός, είτε ως αρχηγός κόμματος, είτε ακόμα ως βουλευτής, καθώς μετά τις επόμενες εκλογές, με την αποτυχία του ΠΑΣΟΚ να εισέλθει στη Βουλή, θα αποτελεί οριστικά πλέον ένα  πολιτικό παρελθόν. Το αν θα μπορεί ως ιδιώτης πλέον να συναντά «τα φιλαράκια του» εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαθέσεις τους, αφού πλέον δεν θα μπορεί να τους προσφέρει τίποτα χρήσιμο.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-sklhropurhnikous-siwnistes-sunanththhke-o-benizelos-aneipwth-h-douloprep#ixzz3Jca9Y8M7

Exit mobile version