Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεπίτρεπτος εφησυχασμός της κυβέρνησης στην απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την σύμβαση για τις αεροπορικές μεταφορές μεταξύ του Καναδά και των χωρών της Ευρωπαϊκής κοινότητας.  

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης τόνισε ότι σήμερα δεν έχουμε κάποια σαφή εικόνα για το αν η σύμβαση είναι θετική ή όχι, καθώς από τη μία η συμφωνία αυτή θα οδηγήσει σίγουρα σε απώλεια εσόδων για τα κράτη – μέλη λόγω της κατάργησης δασμών και τελών, από την άλλη δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν αυξήθηκαν οι αεροπορικές συνδέσεις Ελλάδας – Καναδά. Οι φτηνές αεροπορικές πτήσεις από και προς Καναδά θα ήταν πράγματι κάτι σημαντικό για την Χώρα μας, καθώς έχουμε πολλούς ομογενείς και θα αυξανόταν ο τουρισμός.

Ένα άλλο καίριο θέμα είναι η απαίτηση της τρόικα για ιδιωτικοποίηση όλων των περιφερειακών αεροδρομίων της Χώρας. Ένα μέτρο που θα αποτελέσει την ταφόπλακα των αερομεταφορών. Τα αεροδρόμια που χτίστηκαν με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού θα παραχωρηθούν στον ξένο κεφάλαιο δήθεν για να εκσυγχρονιστούν.

Βασική επισήμανση του Συναγωνιστή είναι ότι υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών χτυπημάτων σε κοινόχρηστους χώρους όπως αεροδρόμια, λιμάνια, μετρό κτλ. Κανένα, όμως, μέτρο δεν έχει παρθεί για την αποφυγή τους από την μνημονιακή Χούντα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anepitreptos-efhsuchasmos-ths-kubernhshs-sthn-apeilh-tromokratikwn-epithese#ixzz3JeFk3ffO

Exit mobile version