Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταύρος Θεοδωράκης: Το τελευταίο δεκανίκι του Σαμαρά

Σταύρος Θεοδωράκης: Το τελευταίο δεκανίκι του Σαμαρά

Πέταξε το σακίδιο και άρπαξε τον χαρτοφύλακα ο Θεοδωράκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Σαμαρά. Η συνάντηση που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ως επίκεντρό της τις συζητήσεις που γίνονται για την εξεύρεση των 180 βουλευτών που θα δώσουν «φιλί ζωής» στη Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, παρατείνοντας την θητεία της.

Ο Θεοδωράκης, όπως έχουμε πολλάκις πει, έχει δημιουργήσει ένα απόκομμα με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του άλλοτε αφεντικού του, όταν ήταν δημοσιογράφος στο κανάλι συγκεκριμένου εργολάβου του δημοσίου. Με αυτή τη λογική ελπίζει σε ένα ποσοστό που θα του επιτρέψει να γίνει δεκανίκι και ελεγκτής της επόμενης συγκυβέρνησης, γεγονός που φαίνεται άλλωστε από δηλώσεις του ιδίου.

Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και αργότερα, ο Θεοδωράκης προσπάθησε να μην εκφέρει θέσεις για τίποτα, επιχειρώντας «ψάρεμα» σε «θολά νερά» για ψήφους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως όλο αυτό το διάστημα, οι μόνες θέσεις που έχει εκφράσει είναι οι μύχιοι πόθοι των καναλαρχών, όπως η απόσυρση του άρθρου του Συντάγματος για τον βασικό μέτοχο.

Τώρα, στην συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά, ο Θεοδωράκης απέδειξε για άλλη μία φορά πως είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, η μαριονέτα που κινούν οι σαμαροβενιζέλοι. Αντί να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό, ζητώντας του την παραίτησή του, λόγω των άπειρων σκανδάλων και την κατάλυση κάθε έννοιας νομιμότητας, ο Θεοδωράκης επέλεξε να συνταχτεί στην γραμμή με τους πρόθυμους, λέγοντας: «Το Ποτάμι υποστηρίζει την εκλογή από αυτή τη Βουλή ενός ισχυρού Προέδρου. Και αυτό θα είναι ένα καλό μήνυμα για όλη την Ευρώπη, για τους εταίρους μας, για τους συμμάχους μας ότι εδώ υπάρχει και συνεννόηση.»

Ας τυπώσει αυτή τη δήλωσή του σε φυλλάδιο και ας βγει με το σακίδιο στις λαϊκές γειτονιές να την μοιράσει ο Θεοδωράκης, για να δει την «αγάπη» που θα του δείξει ο μέσος Έλληνας για την στήριξή του στους Σαμαροβενιζέλους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stauros-theodwrakhs-to-teleutaio-dekaniki-tou-samara#ixzz3JePilNNg

Exit mobile version