Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διάλογος «επιπέδου» ανάμεσα σε βουλευτές Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή είναι η ποιότητά τους

 

Σκηνές απείρου κάλους, με την επίδειξη του «πολιτικού πολιτισμού» να πηγαίνει στα … ύψη, διαδραματίστηκαν στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, με έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς ανάμεσα στους βουλευτές της Ν.Δ Βασίλη Υψηλάντη και Δημήτρη Κυριαζίδη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μετά από μία σχετικά ήπια αντιπαράθεση, ήρθε το «κυρίως πιάτο», όπου ακολούθησε ο εξής διάλογος.

Βασίλης Υψηλάντης: «Θα μπορούσα να πω πολλά για την κυρία. Σέβομαι όμως τη διαδρομή του πατέρα της και μόνον αυτή».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δια του τραμπουκισμού δεν θα καταφέρετε τίποτα».

Βασίλης Υψηλάντης: «Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Άκουσες τι σου είπα; Σεβόμουνα μέχρι σήμερα τη διαδρομή του πατέρα σου. Μέχρι εδώ όμως…».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: « Ακούστε φρασεολογία».

Δημήτρης Κυριαζίδης: «Άντε μωρή από εδώ…».

Αν μη τι άλλο, κουβέντες «πανεπιστημιακού» επιπέδου, οι οποίες δείχνουν ότι οι διάφορες «συνιστώσες» του «συνταγματικού τόξου» χειρίζονται επάξια την ευπρέπεια και την ευγένεια στη ροή των επιχειρημάτων τους. Όλοι αυτοί, οι οποίοι σπεύδουν με ποικίλη υποκρισία να στηλιτεύσουν τον πολιτικό  λόγο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τώρα παρουσιάζουν την εσωτερική διαμάχη των διάφορων φατριών του συστήματος ως μία μεμονωμένη ατυχής στιγμή.

Είναι οι ίδιοι που ουρλιάζουν υστερικά και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, όταν οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χρησιμοποιούσαν για τους πολιτικούς τους αντιπάλους εκφράσεις όπως «προδότες», «κλέφτες», «απατεώνες», «εντολοδόχοι». Εκφράσεις βασιζόμενες πάνω στα έργα  και τις ημέρες τους και όχι ως μία τυφλή και στείρα προσωπική επίθεση. Αντιθέτως, εκφράσεις όπως «τραμπούκα» και «Άντε μωρή» είναι ξεκάθαρα το προσωπικό στοιχείο και δείχνουν το επίπεδο αντιπαράθεσης ανάμεσα στα πρόσωπα και τους φορείς του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου».

Όσο για τον καθεστωτικό Τύπο τέτοια φαινόμενα τα παρουσιάζει απλώς ως μία άνευ σημασίας υπερθέρμανση των πολιτικών διαλόγων, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν τα αποκαλυπτήρια της χυδαιότητας και του κενού λόγου που διέπει τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου.

ΓΙιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dialogos-epipedou-anamesa-se-bouleutes-n.d-kai-suriza.-auth-einai-h-poiotht#ixzz3JhRlK5M3

Exit mobile version