Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση πολιτικών ζόμπι: Βενιζέλος και Σημίτης πάλι μαζί!

Συνάντηση πολιτικών ζόμπι: Βενιζέλος και Σημίτης πάλι μαζί!

Οι εθνικοί ολετήρες ζουν ανάμεσά μας με εντολή Σαμαρά!

Μνήμες τρόμου και αναβίωση σκηνών από την πιο σκοτεινή περίοδο της νεώτερης ελληνικής πολιτικής ιστορίας ξύπνησε στον Ελληνικό Λαό η συνάντηση δύο εκ των κορυφαίων παραγόντων του κλεφτοΠΑΣΟΚ, του τέως πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και του σημερινού αντιπροέδρου της Χούντας Ε. Βενιζέλου.

Μπορεί βεβαίως η Πατρίδα να ξεπουλιέται στους ξένους και οι Έλληνες να πένονται, με μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, για τους συνεταίρους όμως στη συγκυβέρνηση των Μνημονίων προέχει η διασφάλιση της διατήρησης των προνομίων τους και η πολιτική επιβίωση της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης η οποία δρα υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα και καλείται ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι, μακράν των καλοπληρωμένων δημοσιογραφικών ρεπορτάζ, η ουσία της συνάντησης των δυο πασοκανθρώπων Βενιζέλου και Σημίτη.

Κάτι δηλαδή σαν συνάντηση βρικολάκων που τρέφονται από το αίμα των Ελλήνων, υπό την υψηλή προστασία και ευγενική χορηγία του Αντώνη Σαμαρά.

Ούτε δεκάχρονο παιδάκι δεν πείθουν οι αθλιότητες των μέσων μαζικής εξαπάτησης, οι οποίες κάλυψαν τη συνάντηση ως γεγονός σημαντικό, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και δη της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης και της ευρύτερης συναίνεσης που γυρεύει το Καθεστώς, στο θέμα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, η ανησυχία των δύο στελεχών του κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι κοινή: πώς θα συντηρηθούν στην εξουσία ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο αποκάλυψης των τεραστίων σκανδάλων στα οποία έχουν εμπλακεί και κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση Σημίτη είναι άλλωστε εκείνη η οποία παρήγαγε τα μεγαλειώδη σκάνδαλα στα οποία αποδείχτηκε πως ενεπλάκησαν οι ήδη καταδικασμένοι πασοκάνθρωποι Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου. Σ’ εκείνη την κυβέρνηση συμμετείχε και ο σημερινός πρόεδρος της πασοκικής συμμορίας Βενιζέλος.

Οι δυο εκ των βασικών υπεύθυνων των δεινών του Ελληνικού Λαού, χρωστούν βεβαίως πελώρια ευγνωμοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Όχι μόνο για την πολιτική τους επιβίωση και την αποφυγή μπελάδων με τη Δικαιοσύνη αλλά κυρίως διότι έχοντας το 5% βολεμένων συμπατριωτών μας στο πλευρό τους, κατόρθωσαν να κυβερνούν το υπόλοιπο 95%! Πρόκειται αναμφισβήτητα για το μακράν σημαντικότερο επίτευγμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της εγκληματικής συμμορίας της ΝΔ. Νεκρανάστησαν το ΠΑΣΟΚ και ανήγαγαν σε συνδιαμορφωτές καίριων και σοβαρότατων πολιτικών αποφάσεων τους πάμπλουτους πασόκους, εξαπατώντας τους ψηφοφόρους των εκλογών του 2012.

Την τακτική Σαμαρά προεκλογικώς και μετεκλογικώς το 2012, αναμένεται να ακολουθήσει και ο Τσίπρας στις επερχόμενες εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει βουλιάξει, εντούτοις οι ελάχιστοι βουλευτές του δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεταιρισθούν εκ νέου, αυτή τη φορά με τα συντρόφια του Σύριζα. Στο αντισυνταγματικό τόξο άλλωστε, σημασία δεν έχουν οι Ιδέες και αναχρονιστικές αξίες, όπως η αξιοπρέπεια και η Τιμή, αλλά η κονόμα και το μερίδιο στην λαφυραγώγηση των κόπων του Ελληνικού Λαού.

Εκείνοι λοιπόν οι συμπατριώτες μας, οι οποίοι θεωρούν πως πρέπει να έρθει η στιγμή που οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί του δικαστηρίου και να απολογηθούν για τις παρανομίες τους, γνωρίζουν πως ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι μια ακόμη δυνατότερη Χρυσή Αυγή. Μόνον έτσι θα θαφτεί το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ και επιπρόσθετα οι πρωταγωνιστές και αρχιερείς της πολυετούς του εγκληματικής δραστηριότητας θα βρεθούν εκεί που πρέπει: πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-pasok-janarchetai-oi-ethnikoi-olethres-benizelos-kai-shmiths-filodojoun#ixzz3Jj7gVwVv

Exit mobile version