Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προετοιμάζεται πυρετωδώς η συνάντηση Mr. Tsipra και Νταβούτ Πασά – Καθημερινή άσκηση στις… επικύψεις

Γράφει ο Αντίοχος

Προετοιμάζεται εντατικά η συνάντηση του mister Tsipra με τον πρωθυπουργό της Τουρκιάς Νταβούτ-Πασά, που –κατά πάσα πιθανότητα- θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ο πασάς θα επισκεφθεί επισήμως την Αθήνα.

Έτσι, γεύμα εργασίας σε κεντρικό αθηναϊκό εστιατόριο είχαν οι υπεύθυνοι για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη (η εκατομμυριούχος…) και Κ. Ήσυχος με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς. Δεν ξέρουμε τι έφαγαν (πιθανολογούμε ιμάμ μπαϊλντί), αλλά ένα είναι σίγουρο: πως ο Τουρκαλάς τους παρέδωσε το… μενού που επιθυμεί να κατασπαράξει ο Νταβούτ –Πασάς, σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι και ο mister Tsipras προετοιμάζεται για τη συνάντηση. Μαθαίνοντας κάποιες τουρκικές εκφράσεις που θα του χρειαστούν (όπως π.χ. «ότι πεις εφέντιμ μ’» και άλλες παρόμοιες) και επιπλέον ασκείται καθημερινά στις… επικύψεις!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proetoimazetai-puretwdws-h-sunanthsh-mr.-tsipra-kai-ntabout-pasa-kathhmerin#ixzz3JkKR3jj1

Exit mobile version