Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πριν λίγες ημέρες συναντήθηκα με κάποιον Έλληνα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Έναν Έλληνα που καίει μέσα του ολοζώντανη η Ελλάδα, παρότι την επισκέπτεται μόνο τα καλοκαίρια. Μου ζήτησε να κάνουμε ένα «σύλλογο υποστήριξης της Χρυσής Αυγής» εδώ, στην Στουτγάρδη, αλλά χρειαζόμαστε συνολικά 7 άτομα – «είμαστε», μου λέει, «εμείς οι δυο και θέλουμε και άλλους 5″…

Ένας παλληκαράς ίσαμε εκεί πάνω, κοντά 2 μέτρα, τακτοποιημένος στα πάντα του, με σπίτι και αυτοκίνητο λουξ, με οικογένεια, προϊστάμενος σε γερμανική εταιρεία , με δυο ώρες την ημέρα ελεύθερο χρόνο, μου ζήτησε να κάνουμε ένα «σύλλογο για την Χρυσή Αυγή» της καρδιάς μας, θέλοντας να δώσει ότι πολυτιμότερο έχει… ΧΡΟΝΟ! Με διάθεση στην καρδιά του μέσα, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, που ζουν εδώ, μισοκοιμισμένοι από το πολύ φαϊ, μισοζαλισμένοι από την πολύ μπύρα.

Για να μην σβήσει η Ιδέα ΟΥΤΕ εδώ!

Για να βοηθήσουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, την Πατρίδα που έχει πέσει σε κώμα, ΜΗΠΩΣ και ξυπνήσει κι εκεί «κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε, βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί «.

Όταν του είπα: «Mήπως όμως έχεις πρόβλημα με την εργασία σου; Είσαι σίγουρος γιαυτό που μου ζητάς; Μην μου πεις ποτέ πως κινδύνευσες για το κόμμα…» Τότε εκείνος ξαφνιασμένος έσμιξε τα φρύδια του γι΄ αυτό που του είπα και μου απάντησε: «Εδώ έχουν οι τουρκαλάδες «σύλλογο» γκρίζων λύκων, εμείς δεν θα νοιαστούμε για το κόμμα μας και την Ελλάδα μας;;;

Δεν ξέρω τελικά αν καταφέρουμε να βρούμε άλλους 5 ΈΝΤΙΜΟΥΣ και ΗΘΙΚΟΥΣ σαν κι εκείνον για να κάνουμε αυτόν τον «Σύλλογο».

Γιατί «Σύλλογος για την Χρυσή Αυγή» ή Τοπική Οργάνωση, ΜΟΝΟ από τέτοια στελέχη υπάρχει και μπορεί να υπάρξει.

Ξέρω όμως πως όταν ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ σκέφτονται έτσι, η Ελπίδα δεν πεθαίνει. Και αν κάτι πάει στραβά, τότε η ΕΛΠΙΔΑ ξαναγεννιέται…

Τίποτε δεν χάνεται… Ο αγώνας συνεχίζεται παντού αμείωτος. Είτε στις γειτονιές της Ελλάδας, είτε στα πεντακάθαρα πεζοδρόμια της Γερμανίας, είτε στην χιλιοφωτισμένη Νέα Υόρκη, είτε στην μακρυνή Αυστραλία, η ΙΔΕΑ του Αρχηγού μας έχει ριζώσει… Η πολύ δουλειά έχει γίνει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Όταν παίρναμε το τραχύ κι ανηφορικό μονοπάτι της αρετής γνωρίζαμε ότι ο δρόμος μας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως τίποτε στον κόσμο αυτό δεν αξίζει εάν πουλιέται κι αγοράζεται. Τίποτε δεν γίνεται χωρίς θυσίες. Όμως, η θυσία μας δεν είναι χωρίς αντίκρισμα, δεν είναι χωρίς σκοπό, δεν είναι για ένα τίποτε…

Είναι για την Ελλάδα που αργοπεθαίνει και πρέπει να σταθεί πάλι στα πόδια της…»

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος.

Ψηλά το κεφάλι!

Εμπρός, πάντα εμπρός!

Θοδωρής Τσέλας

Συνάντηση πολιτικών ζόμπι: Βενιζέλος και Σημίτης πάλι μαζί!

Αν αληθεύει αυτό που είδα, η χώρα μας πηγαίνει ολοταχώς στο γκρεμό

Είδα λοιπόν σε ένα κανάλι της τηλεόρασης, τον παρουσιαστή να κρατάει ένα ΦΕΚ της κράτους το οποίο έλεγε πως πληρώνουμε τα μοναχικά ζευγάρια των λαθρομεταναστών.

Δηλαδή για να καταλάβω όσοι εξ αυτών οι οποίοι ήρθαν ακάλεστοι με το έτσι θέλω στη πατρίδα μας και νιώθουν «μοναχούληδες» βρίσκονται και με 430 ευρώ στο χέρι.

Πραγματική ανατριχίλα προκαλεί όταν επτά χιλιάδες Έλληνες, λόγω των μνημονίων, έδωσαν τέλος στη ζωή τους, ενώ όσοι συνεχίζουν να παλεύουν πληρώνουν φόρους σαν τα υποζύγια με μισθούς και συντάξεις φιλοδωρήματα. Ενώ το δημογραφικό αποτελεί μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους μας αυτοί επιμένουν να ταΐζουν του λαθροέποικους που μας στέλνουν με σκοπό την αντικατάσταση του πληθυσμού.

Μοναδική γλυκιά ελπίδα όλων μας είναι η Χρυσή Αυγή με την ευχή να ξυπνήσουν ακόμη περισσότεροι Έλληνες μπας και δει προκοπή αυτός ο τόπος.

E.X.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Η Παιδεία στο απόσπασμα

Είμαστε όλοι απόγονοι των Ελλήνων που είτε ως φιλόσοφοι είτε ως ήρωες δόξασαν το Γένος και κληροδότησαν στον κόσμο τις έννοιες κι’ αρχές της Δημοκρατίας. Διαπιστώνουμε εν τούτοις, ότι ο «ελεύθερος κόσμος» που κατ’ εξοχήν ενσωμάτωσε την Φιλοσοφία και Λόγο των προγόνων μας, διατείνεται δε ότι και κληρονόμησε των Ελλήνων τον Λόγο, αυτός ο κόσμος άγεται και φέρεται με τρόπο που όχι μόνο δεν τιμά την κληρονομιά του, αλλά και εχθρικός προς εμάς είναι. Οι πολιτικές και πρακτικές του αυτές έχουν μάλιστα όλα τα χαρακτηριστικά λεηλασίας, ιδιαίτερα δε του πλούτου της Ανατολής και γενικότερα όλης της περιοχής όπου έζησαν οι Έλληνες, στην Ιωνία, Ευρασία και Μέση Ανατολή.

Μια λεηλασία που άρχισε το 1204, όταν με πρόφαση την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων, οι Δυτικοί Ευρωπαίοι κατέλαβαν και λεηλάτησαν την Κωνσταντινούπολη, επιφέροντας καίριο πλήγμα κατά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, η οποία έκτοτε δεν μπόρεσε ποτέ να ανανήψει, έμεινε αδύναμη, συρρικνώθηκε και τελικά καταλήφθηκε από τους Οθωμανούς 2 αιώνες αργότερα. Έκτοτε οι δυτικοί, με διάφορους τρόπους και προφάσεις, συνέχισαν την λεηλασία του υλικού και πνευματικού πλούτου σε όλο τον πολιτιστικά Ελληνικό χώρο όπως παραπάνω ορίστηκε, με πρόσφατα παραδείγματα την Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο, την Λιβύη, αλλά και στην Ευρασία δίπλα μας, την Γιουγκοσλαβία. Παράλληλα στις εσχατιές του χώρου απειλούν και την Περσία, ενώ στην Ελλάδα και Κύπρο εφαρμόζουν ύπουλη γενοκτονία με μέσα οικονομικά, δηλαδή την Χρεοκρατία. Μόνιμος πλέον στόχος των Δυτικών είναι η εκμηδένιση της πολιτιστικής ταυτότητας των κατοίκων αυτής της χώρας, ώστε να εξουδετερωθεί κάθε αντίσταση στην επίθεση των οικονομικών δολοφόνων. Δολοφόνων ενορχηστρωμένων από την Ε.Ε. των Βρυξελλών.

Έλληνες που ακόμη είστε αγέννητοι, εμείς οι μαχητές της ελεύθερης Ελλάδας παλεύουμε για την συνέχεια του Γένους και προσδοκάμε αυτό το γράμμα μας όρθιους να σας εύρει στη Πατρίδα και όχι στην ξενιτειά. Όλα τα στοιχεία και οι αναλύσεις μας κάνουν να πιστεύομε στα παρακάτω για μας μελλούμενα, όμως για σας ιστορία. Παλεύοντας, εμείς οι πρόγονοι σας, να φωτίσουμε τον νου όσων από τους συμπολίτες μας καλόπιστα πιστεύουν ότι οι χρεοκράτες που προκάλεσαν την κρίση, οι ίδιοι και θα την λύσουν. Ότι δηλαδή η ΕΕ των Βρυξελλών θα μας σώσει, μια όμως «Ένωση» με σιωνιστικές  καταβολές που αδιάσειστα ντοκουμέντα τ’ αποδεικνύουν. Επειδή αυτοί οι συμπολίτες μας τυχαίνει και να έχουν κάποιες αποταμιεύσεις, πιστεύουν ότι τις εξασφάλισαν με το ευρώ, πολλοί δε απ’ αυτούς τους δύσμοιρους, τις έστειλαν και στην Γερμανία. Ένα νόμισμα, που για πρώτη φορά στην ιστορία, δεν είναι οικονομικό εργαλείο ως θα όφειλε, ούτε Έθνους, ούτε Κράτους, μα ούτε και κάποιας πολιτικής υπέρ της Κοινωνίας.

Εσείς θα γνωρίζετε βέβαια τι συνέβη το 2015, όταν η ανυπαρξία πολιτικής πίσω απ’ αυτό το «νόμισμα» οδήγησε στην εγκατάλειψη του, με αποτέλεσμα οι αφελείς συμπολίτες μας όπως και εκατομμύρια άλλοι στην Ευρώπη, να χάσουν τα λεφτά τους. Η καταστροφή βέβαια δεν έπληξε την «ελίτ» που είχε οργανώσει τον οικονομικό καταναγκασμό και την Χρεοκρατία με εργαλείο το ευρώ, διότι γνωρίζοντας την κατάληξη είχε πάρει έγκαιρα τα μέτρα της, πάντα για ίδιον όφελος βέβαια. Φανταζόμαστε ότι στα μάτια σας, όσο εύκολα έπεσε η αυτοκρατορία της Σοβιετικής Ένωσης το 1990, άλλο τόσο θα φαντάζει ότι εύκολα έπεσε και η αυτοκρατορία του Ευρώ το 2015. Όπως ξέρετε βέβαια με την επαναφορά του Εθνικού πραγματικού πλέον νομίσματος, την ανατροπή της Ολιγαρχίας και εγκαθίδρυση άμεσης Δημοκρατίας στην χώρα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, η παραγωγική δομή της χώρας μπόρεσε να αναδιοργανωθεί και να αποδώσει σε όφελος των πολιτών και σας των παιδιών κι’ εγγόνων μας. Μιας χώρας που στην εποχή σας είναι η «Δημοκρατία της Ελλάδος», ένα πολίτευμα με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας όπως αυτή γεννήθηκε στην Ελλάδα. Μιας σύγχρονης Δημοκρατίας όπου οι Δυνάμεις της Κοινωνίας εκφράζονται και η Κοινωνία είναι πλέον θεσμός.

Παλέψαμε για την απελευθέρωση και ένα καλλίτερο μέλλον για σας, παιδιά μας. Ήταν ένα γράμμα γραμμένο σε περίοδο κρίσιμη, με μια Κοινωνία σε απόγνωση, με τις δυνάμεις της κομματιασμένες από την σημερινή κομματοκρατία, παράλληλα όμως και ένα γράμμα αγωνιστικής ελπίδας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι μια προσευχή στον Θεό τον παντοδύναμο, να ευλογήσει τον αγώνα μας.

Νίκος Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-22-noembriou-2014#ixzz3JmuMr0xK

Exit mobile version