Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για μια ανεξάρτητη Εθνική πολιτική – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγωνιστές, θα ήθελα να θέσω ένα πολύ σοβαρό θέμα που έρχεται να δώσει ένα ακόμα ισχυρό κτύπημα κατά της Δικαιοσύνης στην χώρα μας με αφορμή τους λόγους που οδήγησαν τους δικηγόρους το τελευταίο διάστημα σε παρατεταμένη στάση εργασίας. Χθες λοιπόν παρακολουθώντας το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων σε τοπικό σταθμό της Αχαΐας έβγαλαν στον αέρα εκπρόσωπο των δικηγόρων για να εξηγήσει τους λόγους που ανάγκασαν τους δικηγόρους όλης της χώρας να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Αναφερόμενος στους λόγους της όλης κινητοποίησης και ένας από το πιο βασικούς είναι ότι στο νομοθέτημα που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο στο άρθρο 237 αναφέρεται ότι πλέον οι μάρτυρες θα δίνουν έγγραφη ένορκη κατάθεση υπόψη του δικαστηρίου αφαιρώντας παράλληλα το δικαίωμα από τους συνηγόρους υπεράσπισης να θέτουν ερωτήσεις στον μάρτυρα που ενδεχομένως να ψεύδεται ώστε να αποκαλυφθούν τα ψεύδη αυτά τα οποία είναι πολύ καθοριστικά για την άποψη που σχηματίζει το δικαστήριο αλλά και για την έκδοση της σχετικής απόφασης καταδίκης ή αθώωσης των κατηγορουμένων. Αυτό το άρθρο εκτός από επαίσχυντο που νομιμοποιεί ευθέως πλέον το αδίκημα της ψευδορκίας είναι καθαρά φωτογραφικό κατά της Χρυσής Αυγής και της επικείμενης δίκης που πρόκειται να γίνει ώστε να προστατεύονται οι ψευδομάρτυρες από την βάσανο των ερωτήσεων της υπεράσπισης των βουλευτών του Κινήματος οδηγώντας ουσιαστικά σε προειλημμένη καταδίκη και εκ προοιμίου κακοδικία. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα και δεν βλέπω κανέναν από το νομικό κόσμο να διαμαρτύρεται για αυτό το αίσχος. Που είναι η κα Θάνου ; Μόνο όταν θίγονται τα συνδικαλιστικά και οικονομικά τους συμφέροντα βγαίνουν και κάνουν ανακοινώσεις και παρεμβάσεις – τώρα που θίγεται βάναυσα ο θεσμός της Δικαιοσύνης που υποτίθεται ότι υπηρετούν γιατί δεν λένε τίποτα; Τόσο μίσος πια για την Χ.Α. ; Ως που θα φτάσει αυτός ο “Μπάμπης” με την παρέα του; Απ’ ότι είπε ο εκπρόσωπος των δικηγόρων τους είπαν από το υπουργείο ότι είναι εντολή της Τρόικας να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις – ποιον κοροϊδεύουν; Τι δουλειά έχει η Τρόικα που η δουλειά της είναι ο οικονομικός τομέας να κάνει τέτοιου είδους προτάσεις σε άσχετα με τα οικονομικά θέματα; Ποιος τα πιστεύει αυτά; Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι εντολές των αφεντικών της Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων τις οποίες δυστυχώς ακολουθούν οι σημερινοί κυβερνώντες χωρίς καμιά αντίσταση ακόμα και όταν βάλουν κατά της Δημοκρατίας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο και να τους το πείτε μέσα στο κοινοβούλιο : Η σημερινή Βουλή δεν είναι Βουλή αλλά ΒΟΛΗ κατά της Αληθείας, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Ειλικρινά λυπάμαι για το κατάντημα αυτού του τόπου. Και κάτι τελευταίο : Αν τελικά περάσει αυτό το ανοσιούργημα και έρθει η ώρα της δίκης των συναγωνιστών Τέλος αυτό το θέμα καλό θα ήταν να γνωστοποιηθεί από το Κίνημα για να καταλάβει ο κόσμος σε τι κράτος- ζούγκλα ζούμε και να ξυπνήσει επιτέλους γιατί δυστυχώς το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί αλλά αυτοί που τους δίνουν τη νομιμοποίηση να κάνουν τα εγκλήματα που κάνουν κατά της Πατρίδος.

Γ.

Ολόκληρη η εκδήλωση για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την προσέγγιση Ελλάδος και Ρωσίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ευνομία παντού. Το επικυρίαρχο σύνθημα της κυβέρνησης για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε. Ο αλλοδαπός μακελλάρης πήρε το πολεμικό του όπλο ανατολικής προελεύσεως και κατασκευής μπήκε σε ένα μαγαζί στο Πειραιά όπου αμέριμνοι διασκέδαζαν (όπως και ψηφίζουν) οι νεοέλληνες το άδειασε επάνω τους άλλαξε γεμιστήρα συνεχίζοντας το έργο του. Όταν τελείωσε τη δουλειά του μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε σαν κύριος, αφήνοντας πίσω του πολλούς τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση. Κάτι ανάλογο έγινε και στη Θεσσαλονίκη πάλι από αλλοδαπούς με λιγότερους τραυματίες.

Και νομίζαμε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί με την ανακάλυψη των δύο νόμιμων με άδεια κυνηγητικών όπλων του Η. Κασιδιάρη, καθώς επίσης και με τη συλλογή των τραπεζομάχαιρων άλλων στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος και κάποιων όπλων τα οποία έριχναν χρώματα και που απλά λερώνουν αλλά δεν σκοτώνουν.

Κάθε ημέρα που περνά επιβεβαιώνονται προφητικά τα όσα φωνάζει εδώ και τριάντα χρόνια η Χρυσή Αυγή. Μακάρι αυτός ο λαός να ξυπνήσει πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη και σε λίγα χρόνια να κατοικούν άλλες φυλές σε αυτό το τόπο.

Π.Ν. 

«Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε» – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Υπό πλήρη διάλυση είναι η δημόσια τάξη στη χώρα της… «ευνομίας παντού» (που ’λεγε κι ο Δένδιας…). Έτσι, μετά τις γιάφκες των αναρχοκομμουνιστών και τις βόμβες μολότωφ, τώρα πέφτουνε και σφαίρες στα άσυλα της ανομίας!

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, εχθές το βράδυ έγινε συμπλοκή με πυροβολισμούς ενώ υπήρξε και τραυματίας κοντά στο χώρο της Κτηνιατρικής Σχολής.

Μετά τους πυροβολισμούς, στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της ασφάλειας (όχι με στολή, για να μην… προκαλέσουν το προοδευτικαριό…) και στο σημείο που τους υποδείχθηκε, βρέθηκαν κάλυκες από πιστόλι και κηλίδες αίματος!

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, οι δράστες πιθανότατα ήταν αλλοδαποί. Εν τέλει, είτε ήταν είτε δεν ήταν αλλοδαποί, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται στο έλεος των συμμοριών, με την ανοχή Σαμαρά!

Ε.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-noembriou-2014#ixzz3JsPDrTDK

Exit mobile version