Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρελάνς ΣΥΡΙΖΑ στους σαμαροβενιζέλους για τους «ομοφυλόφιλους»: Σύμφωνο συμβίωσης εσείς; Γάμο εμείς!

Ρελάνς ΣΥΡΙΖΑ στους σαμαροβενιζέλους για τους «ομοφυλόφιλους»: Σύμφωνο συμβίωσης εσείς; Γάμο εμείς!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε… δύσκολη θέση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εις ότι αφορά τις αντιπολιτευτικές του θέσεις, καθώς η ξεφτιλισμένη μνημονιακή συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων εφαρμόζει πρώτη μία-μία από τις υποσχέσεις του! Όπως παραδείγματος χάριν την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους», που φέρνει εσπευσμένα ο Σαμαράς από την… πίσω πόρτα. Ωστόσο, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τρόπο να αποφύγουν την ταύτισή τους με τους Σαμαροβενιζέλους, προχωρώντας ένα βήμα πιο… μπροστά απ’ αυτούς. Ιδού τι πληροφορίες μεταφέρει ο γνωστός καθεστωτικός… κουτσομπόλης «Βηματοδότης»:

«Θετικά μαθαίνω ότι αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή. Αλλά, όπως μου έλεγε ο αρμόδιος για θρησκευτικά ζητήματα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, το σύμφωνο συμβίωσης δεν φτάνει: «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τότε θα προχωρήσουμε και στον γάμο» είπε. Για να μην κάνει «μισά» πράγματα προφανώς…».

Άντε και καλά στέφανα «κορίτσια»! Με σύμφωνο συμβίωσης ή γάμο… Για σας ειν’ η ζωή!

(ΥΓ): Δηλαδή, θα ντύνονται και… νυφούλες; Ώρε (γαμήλια…) γλέντια που θα’ χουμε! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/relans-suriza-stous-samarobenizelous-gia-tous-omofulofilous-sumfwno-sumbiws#ixzz3JuJJKGV7

Exit mobile version