Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τολμούν οι κτηνοτρόφοι να αμφισβητούν την «ανάπτυξη»; Επέμβαση των ΜΑΤ με εντολή Σαμαρά!

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» με το καλό, θα την αντιληφθεί με το άσχημο! Αυτό φαίνεται είναι το νέο δόγμα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και εφαρμόζεται από σήμερα, με πρώτα θύματα τους Έλληνες κτηνοτρόφους.

Σε συγκέντρωση και πορεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ και προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε σήμερα η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, ζητώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της. Έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι κτηνοτρόφοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς είναι αδιανόητο επί Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και εν καιρώ οικονομικής «ανάκαμψης» να υπάρχουν αχάριστοι Έλληνες που διαμαρτύρονται!

Ποια είναι όμως τα αιτήματα των κτηνοτρόφων, για τα οποία αδιαφορεί η Χούντα; Οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι ισχυρίζονται πως οδηγούνται σε αφανισμό από τις επιλογές της αντεθνικής κυβέρνησης των υποτακτικών. Σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν είναι ο καταρροϊκός πυρετός, οι βοσκότοποι, οι άδειες για την ίδρυση και λειτουργία ποιμνιοστασίων και η εξισωτική αποζημίωση.

Η κραυγή αγωνίας των Ελλήνων κτηνοτρόφων, δεν συγκινεί την Χούντα Σαμαρά. Οι κτηνοτρόφοι βλέπετε, δεν είναι τραπεζίτες ώστε να ικανοποιούνται άμεσα και με το παραπάνω οι απαιτήσεις τους.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται ενεργά στο πλευρό των Ελλήνων κτηνοτρόφων, αναγνωρίζοντας τη σημασία του κτηνοτροφικού κλάδου στην εθνική παραγωγή και δη στην αναγκαιότητα της ελληνικής αυτάρκειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tolmoun-oi-kthnotrofoi-na-amfisbhtoun-thn-anaptujh-samara-epembash-twn-mat#ixzz3K6TDzRgQ

Exit mobile version