Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ομογενών

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ομογενών

Αγαπητοί Έλληνες και Φιλέλληνες όπου γης,

Εν έτει 2014 η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μιας εξαιρετικά σοβαρής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης. Η αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική της συγκυβερνήσεως αποτέλεσε το καρκίνωμα στον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας. Χιλιάδες συμπολίτες μας κατέληξαν άστεγοι μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Παράλληλα χιλιάδες είναι τα κρούσματα των αυτοκτονιών και αυξάνονται καθημερινά.

Η οικονομική ελίτ μέσα από τις πρωτοκλασάτες βίλες της, υπερασπίζεται την “ισότητα” και την “ισονομία” την ίδια ώρα που ανοίγει την πίσω πόρτα σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να εισβάλλουν σε γειτονιές και σπίτια που κάποτε υψωνόταν υπερήφανη μια ελληνική σημαία.

Και τα μεγαλεπήβολα σχέδια της τρόικας με την σφραγίδα της συγκυβέρνησης δεν σταματούν εδώ. Η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας έρχεται να εκποιήσει πλήρως ό,τι διαφύλαξαν οι πρόγονοί μας ως κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Η ελληνικότητα της Μακεδονίας, αμφισβητείται από τους σκοπιανούς την ίδια στιγμή που αρχαιολογικά ευρήματα όπως αυτό της Αμφίπολης αποδεικνύουν περίτρανα το αυτονόητο: ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική. Η Θράκη έχει καταστεί έρμαιο της τουρκικής επεκτατικότητας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου “κόμματα” που υποστηρίζουν την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης έχουν το ελεύθερο να οργανώνουν υπέρλαμπρες εκδηλώσεις ανθελληνισμού ανά την χώρα. Η Τουρκία όμως δεν σταματά μόνο εκεί. Καθημερινές εναέριες και πλωτές παραβιάσεις στην περιοχή του Αιγαίου, δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο μιας δήθεν ειρηνικής γειτνίασης που ονειρεύονται οι απόγονοι του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ. Όμως η κυβέρνηση κωφεύει, οπισθοχωρεί, υποκύπτει.

Είναι καιρός η Ελλάδα να διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αξίζει. Είναι καιρός όλοι οι Έλληνες να ενωθούν αλληλέγγυοι και να σηκώσουν το ανάστημά τους.

Η Ελληνική Ομογένεια μπορεί να δώσει την απάντησή της στην αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική. Μπορεί να συντελέσει και να καταπολεμήσει την κοινωνική και πολιτισμική αλλοτρίωση που δέχεται η μητέρα Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι παρά τις δολοφονίες παρά τις φυλακίσεις είναι παρούσα. Είναι παρούσα για να υψώσει το ανάστημα ενός Λαού που τον κατάντησαν επαίτη. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συνέλληνες μας, και ζητάμε από την Ελληνική Ομογένεια να αγκαλιάσει τον Αγώνα μας και να ρθει στο πλευρό μας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

Επικοινωνία:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 131

Τ: 210 6985121 (s.507)
email: omogeneia@xryshaygh.com

http://www.xryshaygh.com/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-omogenwn#ixzz3K6TwwT1t

Exit mobile version