Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 904) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 904) που κυκλοφορεί αύριο

Οι εχθροί των Ελλήνων Εθνικιστών είναι φίλοι με τους… τούρκους εθνικιστές

Δραγώνα και Φραγκουδάκη μαζί με τους Γκρίζους Λύκους σε συνέδριο για την “ανεξαρτησία” της Δυτικής Θράκης

Πριν λίγες ημέρες έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Ιστανμπούλ όπως θέλουν οι δεξιοί και αριστεροί εθνομηδενιστές, ένα συνέδριο με θέμα την Δυτική Θράκη. 

Σε περίοπτη θέση μέσα στην αίθουσα του συνεδρίου υπήρχε το λάβαρο των Γκρίζων Λύκων ενώ ο πρόεδρος της τουρκικής εθνικιστικής οργανώσεως στην Κωνσταντινούπολη Μπαϊράμ ήταν ένας από τους ομιλητές. Ο λόγος του μάλιστα ήταν σφοδρά ανθελληνικός και μίλησε μάλιστα ακόμη και για ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης. Στο συνέδριο παρούσες και οι καθηγήτριες, γνωστές “προοδευτικές”, ΘάλιαΔραγώνα και Άννα Φραγκουδάκη. 

Οι εν λόγω καθηγήτριες είναι γνωστές επίσης για τις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής, στις οποίες έχουν κατά καιρούς προβεί. Φαίνεται όμως ότι εάν είσαι εχθρός των Ελλήνων εθνικιστών αυτό σε καθιστά αυτομάτως φίλο και συνομιλητή των Τούρκων εθνικιστών. Γιατί σίγουρα η Φραγκουδάκη και η Δραγώνα δεν θα συμμετείχαν ποτέ σε ένα συνέδριο στο οποίο θα συμμετείχε η Χρυσή Αυγή, δεν είχαν όμως κανένα πρόβλημα να συμμετάσχουν σε ένα συνέδριο ανθελληνικό στο οποίο συμμετείχαν οι Γκρίζοι Λύκοι.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-904-pou-kukloforei-aurio#ixzz3K77BHmgg

Exit mobile version