Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ GUZZI ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ.

tzakri

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Τα πάντα έχουν σε αυτό το ποικιλόμορφο και αλλοπρόσαλλο μωσαϊκό που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Από τυχοδιώκτες του ΠΑΣΟΚ που την τελευταία στιγμή μεταπήδησαν από το καράβι που βυθίζονταν, στην ναυαρχίδα του ΣΥΡΙΖΑ, από προοδευτικούς οικονομολόγους που προσπαθούν να συνδιάσουν την μαρξιστική θεώρηση όσον αφορά τα μέσα και τις σχέσεις παραγωγής με τον κεφαλαιοκρατικό φιλελευθερισμό, από «κοινωνικούς επαναστάτες» θιασώτες της ατραπού της «ένοπλης πάλης», από αδιάλλακτους αριστερούς με διαλεκτική παγιωμένη στις παραμέτρους του 1917, από ακροαριστερά μαοϊκά και τροτσκιστικά απομεινάρια που στις δεκαετίες του 80 και 90 όργωναν την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου με μολότωφ και τώρα  προσπαθούν να ξεπεράσουν το υπαρξιακό αδιέξοδο που τους δημιουργεί η κοινοβουλευτική τους ιδιότητα, σε σχέση με το εξωκοινοβουλευτικό τους παρελθόν.

Τι τους έλειπε;;;;;

Δίπλα στα κραυγαλέα κακόγουστα σκουλαρίκια και τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα της κυρίας Γαϊτάνη, καθώς και στις ενδυματολογικές επιλογές κατηγορίας πανεριού πολλών θηλυκών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα Louboutin, τα Gucci και τα Louis Vitton της tres sick (!!!!) κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη.

Η κυρία Τζάκρη αποσχισθείσα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κατόπιν πολύμηνου φλερτ με τον αγαπητό Αλέξη  εντάχθηκε πλέον επισήμως στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά θεωρούμε ότι η ένταξη της ήταν ότι ακριβώς χρειάζονταν για να συμπληρωθεί πλέον ο θίασος.

Όπως δήλωσε και η ίδια «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

Είδατε λοιπόν πώς η κυρία Τζάκρη με τις πανάκριβες ενδυματολογικές επιλογές που αποτιμώνται σε πολλές χιλιάδες ευρώ εκάστη και τις επισκέψεις της στα πανάκριβα Αθηναϊκά κομμωτήρια, επιδεικνύει μια υπέρμετρη κοινωνική ευαισθησία για το οικονομικό αδιέξοδο και την συνεχή επιδείνωση που οδηγείται η Χώρα; Είδατε πώς, ως «προοδευτική» βουλευτής τάσσεται παρά το πλευρό αυτών που πρεσβεύουν την ταξική σύγκλιση (τσάντες Louis Vitton για τις αγρότισσες και τις εργάτριες εργοστασίων) και την σοσιαλιστική δικαιοσύνη; Είμαστε δε απόλυτα σίγουροι ότι θα χρησιμοποιεί αδιάβροχη μάσκαρα (όχι μασκαρά), για να μην φεύγει όταν κλαίει, αναλογιζόμενη τις στερήσεις και την οικονομική απόγνωση του Ελληνικού Λαού.

Πάντως ένα είναι βέβαιο. Σίγουρα η συγκεκριμένη κυρία δένει απόλυτα με το όλο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι δίπλα στους καλοζωισμένους αστούς των βορείων προαστίων με τα ακίνητα, τις καταθέσεις και τις επενδύσεις σε διεθνή χρηματοοικονομικά τραστ, που υποκρίνονται και παριστάνουν τους υπέρμαχους της εργατικής τάξης και τους οικονομικούς και κοινωνικούς αναμορφωτές της Ελλάδας, δίπλα στους εναλλακτικούς μαρξιστές διανοούμενους του Μεγάρου μουσικής και των Κολωνακιώτικων φιλολογικών κύκλων, δίπλα στους αριστερούς πρυτάνεις των Πανεπιστημίων που ενώ μάχονται για τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης, χρυσοπληρώνονται από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ταιριάζει απόλυτα μια επαρχιώτισσα από τον νομό Πέλλης, που αγωνιά να προβάλει στα Πανελλήνιο και μάλιστα χοντροκομμένα, ένα θηλυκό αντίγραφο του «Αρχοντοχωριάτη» του Μολιέρου.

Σίγουρα η κενότητα και η ασημαντότητα  της νεοπλουτίστικης έκφρασης της κυρίας Τζάκρη, εναρμονίζονται απόλυτα με την ιδεολογική και συνειδησιακή κενότητα και ασημαντότητα των περισσότερων κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός όμως όλων των προαναφερομένων η «κυρά-Θοδώρα», διότι δεν είναι κάτι περισσότερο από αυτό, ταιριάζει για ένα ακόμη λόγο στο περιβάλλον του Αλέξη. Το πολιτικό παρελθόν της  είναι βουτηγμένο σε σκάνδαλα και ρουσφέτια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το όργιο προσλήψεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας το 2010.Με απόφαση της τότε υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ προσελήφθησαν στο μουσείο 36 συγχωριανοί της εκ των οποίων οι 9 από αυτούς είναι συγγενείς της. Ούτε καν τη δεοντολογία δεν κράτησε.

Πέραν τούτου ουδέν, εκτός από την επαναλαμβανόμενη παρατήρηση, ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν και να σώσουν την Ελλάδα, από το καθεστώς της αστικής δημοκρατίας.

Τελειώνοντας ας μας επιτραπεί να κάνουμε μια φιλική επισήμανση στην κυρία Πέγκυ (κατά κόσμο Περιστέρα) σύζυγο του αγαπητού Αλέξη.

Τώρα τελευταία διαπιστώνουμε ότι ο Αλέξης, πολύ συχνά νταραβερίζεται με άκρως κομψές κυρίες ηλικιακά μεγαλύτερές του. Μήπως εκτός από την πολιτική σκοπιμότητα, υποβόσκει και ένας ερωτισμός σε λανθάνουσα μορφή;

Φυσικά αστειευόμαστε, μέσα σε όλο αυτό το όργιο πολιτικής γελοιότητας και ιδεολογικής σαθρότητας που προβάλει ο κύριος Τσίπρας, λίγο χιούμορ δεν βλάπτει.

 

πηγή

Exit mobile version