Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρύτατες καταγγελίες για τον «κουμπαρά»: ΑΜΕΣΑ εκλογές και παρέμβαση εισαγγελέα!

Βαρύτατες καταγγελίες για τον «κουμπαρά»: ΑΜΕΣΑ εκλογές και παρέμβαση εισαγγελέα!

Για «εγγυημένα αποτελέσματα» ανοίξτε το βίντεο Μπαλτάκου

Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν ηχηρές καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών από πλευράς της κυβέρνησης, προκειμένου να ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας. Δεδομένο ότι ο αρχομανής και συμπλεγματικός Σαμαράς θα κάνει οτιδήποτε θεμιτό κι αθέμιτο προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός. Όμως όταν υπήρξε επέμβαση εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθούν οι εν λόγω καταγγελίες οι καταγγέλλοντες σιώπησαν ένοχα, θέτοντας ουσιαστικά μόνοι τους την υπόθεση στο αρχείο.

Σημαίνει αυτό ότι ο Σαμαράς είναι αθώος; Προφανώς και όχι! Μοναχά η υπόθεση με την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και αποδεικτικό υλικό το βίντεο Μπαλτάκου αρκεί, όχι μόνο για να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά και για να χώσει στη φυλακή το Σαμαρά και τους σκευωρούς για δεκαετίες. Οι υποθέσεις με την «βάπτιση» του Βενιζέλου στην «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για την υπόθεση του σκανδάλου των υποβρυχίων και οι αναρίθμητες δικογραφίες που έχουν θαφτεί από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, με αποκορύφωμα αυτή για τον χρηματισμό του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη, είναι ενδεικτικές για την εγκληματική οργάνωση που έχει συσταθεί από τα δύο κυβερνώντα κόμματα με σκοπό την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Χθες, στην εκπομπή του Παυλόπουλου στο kontra, η Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ξουλίδου, κατήγγειλε ότι «γαλάζιο» στέλεχος της προσέφερε 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει για πρόεδρο της δημοκρατίας. Όπως τόνισε η Ξουλίδου η προσφορά έγινε μέσω τηλεφώνου και ευθέως, από «γαλάζιο» στέλεχος που απέφυγε να ονοματίσει. Η ίδια βουλευτής έσπευσε να πει ότι το ίδιο «γαλάζιο» στέλεχος της είπε ότι ο Μελάς «τα πήρε» τα λεφτά, γεγονός που προκάλεσε την οργή του βουλευτή των ΑΝΕΛ και την παρέμβασή του στην εκπομπή. Ο δε Καμμένος επιβεβαίωσε αυτά που είπε η Ξουλίδου, λέγοντας όμως ότι δεν κατάφεραν να καταγράψουν τον δράστη.

Η όλη υπόθεση «βρωμάει» εντόνως, κάνοντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα επιτακτική ανάγκη, όπως και τις εθνικές εκλογές για να μην έχουμε… τηλέφωνα. Έτσι Μπάμπη;

Πάντως, ασχέτως με την έκβαση της υποθέσεως και την αλήθεια ή όχι των δηλώσεων Ξουλίδου, υπάρχει και κάτι άλλο που θα έχει «εγγυημένα αποτελέσματα». Μόνο η Χρυσή Αυγή είχε το σθένος να καταγγείλει με αποδείξεις, ονόματα και διευθύνσεις τους σκευωρούς και τους απατεώνες, πολιτικούς και του κοινού ποινικού δικαίου. Αν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, ας πιέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να απαιτήσει εκείνη την περίφημη συζήτηση για το βίντεο Μπαλτάκου, που είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς. Και αν δεν μπορούν τώρα οι συριζαίοι ας το προγραμματίσουν μετά τα ραντεβού με τους καπιταλιστές, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές.

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, προκειμένου να ασκούν επικοινωνιακή πολιτική. Όποιος θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που έθεσε ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού η Χρυσή Αυγή, όντας η μόνη πολιτική δύναμη που τολμάει να ξεμπροστιάζει τους σκευωρούς και τους πολιτικούς απατεώνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/barutates-kataggelies-gia-ton-koumpara-amesa-ekloges-kai-parembash-eisaggel#ixzz3KBgOHuxm

Exit mobile version