Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανοί και ακροαριστεροί απαιτούν λαϊκά δικαστήρια εναντίον της Χρυσής Αυγής

Πακιστανοί και ακροαριστεροί απαιτούν λαϊκά δικαστήρια εναντίον της Χρυσής Αυγής

Σε αυτή τη δίωξη πάνε όλοι μαζί: Πακιστανοί και ακροαριστεροί, δικηγορίσκοι της δεκάρας, «βορίδηδες» και το «κουτούκι του Μπάμπη».

Συνεχίζουν να προκαλούν αναμασώντας τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους οι δικηγορίσκοι συνεπικουρούμενοι από πακιστανούς και ακροαριστερούς συμμορίτες. Ύστερα από το επικοινωνιακό πυροτέχνημα με το δήθεν «υπόμνημα» που δόθηκε ταυτοχρόνως σε παραδικαστικούς και εργολάβους, επανήλθαν με την βοήθεια της γνωστής ΚΕΕΡΦΑ, σε συνέντευξη τύπου – προτροπή σε βία και εκτροπή.

Με προμετωπίδα το σύνθημα «τσακίστε τους νεοναζί» οι παριστάμενοι προτρέπουν σε βία εναντίον Χρυσαυγιτών, θέτοντας τον εαυτό τους στην θέση του ηθικού αυτουργού για τις πάμπολλες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μελών, φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με αποκορύφωμα – βέβαια – την δολοφονία των Ηρώων, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Πέραν των παραπάνω οι ακροαριστεροί προσπάθησαν να ταυτίσουν την Χρυσή Αυγή με… τρομοκρατική οργάνωση, ταυτίζοντας τους εκατοντάδες νεκρούς της αριστερής τρομοκρατίας με τα μηδενικά στοιχεία και τα ψέματα που παραθέτουν για την Χρυσή Αυγή. Όπως χαρακτηριστικά είπαν η δίωξη είναι «προβληματική» γιατί οι αριστεροί τρομοκράτες «αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και ποινές για «ηπιότερα» αδικήματα από αυτά στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής». Κάπου εδώ η γελοιότητα χτυπάει “κόκκινο”, αφού απαιτεί πολύ θράσος να μιλάνε για τρομοκρατία τα γκροπούσκουλα της αριστεράς…

Το σημαντικό της όλης συνέντευξης, όμως, είναι ότι οι ακροαριστεροί και οι πακιστανοί αναφέρθηκαν και στις τελευταίες αθωωτικές αποφάσεις, αντιγράφοντας το κλάμα του Μπόμπολα. Η αντιπρόταση τους ήταν η σύσταση λαϊκών δικαστηρίων και απαγκίστρωση της δικαιοσύνης από το νόμο, στα πλαίσια του συμμοριτοπολέμου με τις δίκες – παρωδίες. Όπως χαρακτηριστικά είπαν πρέπει «να είμαστε χιλιάδες», προφανώς προκειμένου να ασκήσουν τρομοκρατία και ενώπιον των δικαστών.

Η κουστωδία των γελοίων επεχείρησε με αυτόν τον τρόπο να πάρει άλλα 5 λεπτά δημοσιότητας, για να βγάλουν τα συμπλέγματά τους. Την επόμενη φορά ας πάνε να ζητήσουν συνέντευξη Τύπου με τον Μπάμπη. Είναι σίγουρο ότι δεν θα τους χαλάσει χατίρι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pakistanoi-kai-akroaristeroi-apaitoun-laika-dikasthria-tou-bounou-enantion#ixzz3KC8deJzH

Exit mobile version