Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα καίγεται για τα δικαιώματα των τρομοκρατών, αλλά δεν βγάζει μιλιά για τα δικαιώματα των κρατούμενων βουλευτών

Ο Σύριζα καίγεται για τα δικαιώματα των τρομοκρατών, αλλά δεν βγάζει μιλιά για τα δικαιώματα των κρατούμενων βουλευτών

Γράφει ο Αντίοχος

Τώρα που βρίσκεται στον προθάλαμο της εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε φορά που προκύπτει κάτι με κόκκινους ληστοτρομοκράτες προσπαθεί να… κρατηθεί –για να δείξει… χαρακτήρα στους ψηφοφόρους- αλλά η «συμπαράσταση» και η «αλληλεγγύη» δεν τον αφήνει. Έτσι, μετά από διάφορες μετωπικές του οργανώσεις-σφραγίδες («συμπαράστασης κρατουμένων» κ.λπ.) που εξέδωσαν ανακοινώσεις υπέρ των «απεργών πείνας» Κωστάρη και Ρωμανού, οι συριζαίοι δεν κρατήθηκαν και εκδηλώθηκαν κι αυτοί απευθείας:

«Δύο κρατούμενοι, ο Ηρακλής Κωστάρης και ο Νίκος Ρωμανός, κατάφεραν να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κάνοντας χρήση του σχετικού δικαιώματος που τους παρέχει ο νόμος, υλοποιώντας μία σωφρονιστική πολιτική που ως προς το σημείο αυτό κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σήμερα, αναγκάζονται να υπερασπίσουν το δικαίωμα που τους χορηγήθηκε πραγματοποιώντας απεργία πείνας, η οποία ήδη θέτει σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους, ή ακόμη και την ίδια τους τη ζωή. Η πολιτεία πρέπει να επιδείξει τόλμη και ανθρωπισμό, επαναχορηγώντας το δικαίωμα που τους παρείχε και στη συνέχεια αναιρεί. Είναι μεγάλο λάθος η δημοκρατία να εκδικείται. Αντιθέτως όταν τηρούνται ισοτίμως οι νόμοι και τα δικαιώματα για όλους, η δημοκρατία ενισχύεται».

Κόπτεται, λοιπόν, για τα δικαιώματα των κρατουμένων κόκκινων τρομοκρατών ο ΣΥΡΙΖΑ, για… ανθρωπιστικούς λόγους. Αλλά –φευ- δε δείχνει την ίδια ευαισθησία κι όταν ο «εισαγγελέας των φυλακών» (φον Αντωνάκης Σαμαράς) απαγορεύει στους πολιτικούς κρατουμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, ούτε καν στις κρίσιμες ψηφοφορίες! Ακόμα και στην πρόταση μομφής που κατέθεσε προ μηνός ο ΣΥΡΙΖΑ, ο «εισαγγελέας των φυλακών» απαγόρευσε στους βουλευτές, όχι μόνο να παρευρεθούν στη συνεδρίαση και να τοποθετηθούν, αλλά ακόμα και να ψηφίσουν.

Μειώνοντας έτσι τον αριθμό των βουλευτών που χρειαζόταν η κυβέρνηση για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης σε 146 από 151 και ακυρώνοντας στην πράξη την ίδια την πρόταση μομφής που κατέθεσε!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-suriza-kaigetai-gia-ta-dikaiwmata-twn-tromokratwn-alla-den-bgazei-milia-g#ixzz3KCAASV38

Exit mobile version