Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τζέφρυ μαζεύει υπογραφές για να πάρει πίσω το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ – Πλήρης η αποσύνθεση του αποκόμματος

Ο Τζέφρυ μαζεύει υπογραφές για να πάρει πίσω το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ - Πλήρης η αποσύνθεση του αποκόμματος

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις έδειχναν ότι τα κόμματα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μην μπορέσουν να φτάσουν στις επόμενες εκλογές ήταν η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝ.ΕΛ. Τώρα, στον κατάλογο προστίθεται και το ΠΑΣΟΚ (για την ακρίβεια, ό,τι έχει απομείνει από το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα), στο οποίο πραγματοποιείται σφαγή σε καθημερινή βάση ανάμεσα στους Βενιζελικούς και τους Παπανδρεϊκούς για το ποιος θα έχει τον έλεγχο σε ένα ετοιμόρροπο ερείπιο, το οποίο πνέει τα λοίσθια.

Η συλλογή υπογραφών για τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με απώτερο σκοπό την ανατροπή του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου πριν τις εκλογές είναι το σχέδιο του Τζέφρυ. Για μια ακόμη φορά, βουλευτές που πρόσκεινται στον Γιωργάκη άνοιξαν πυρ ομαδόν εναντίον του «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας πόσο τεταμένη είναι η εσωκομματική κατάστασηΟ Συμεών Κεδίκογλου δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα συμμετάσχει στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, ενώ ο Φίλιππος Σαχινίδης ζήτησε συνέδριο και εκλογή νέου προέδρου από τη βάση, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει κι αυτός την αρχηγία του (από) κόμματος.

Υπέρ της σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου τάχθηκε και ο Μιχάλης Καρχιμάνης, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στον Βενιζέλο: «Πάμε με κουτοπονηριές να κάνουμε άλλο κόμμα; Να κληθεί ο λαός του ΠΑΣΟΚ σε ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η παρέμβαση του Τζέφρυ βρήκε σύμφωνο τον Γιώργο Πεταλωτή, ο οποίος είπε ότι «αυτό που εκφράζει και ο Γ. Παπανδρέου και όλοι εμείς είναι μια αγωνία για να μην αφανιστεί το ΠΑΣΟΚ».

Η κωμωδία της τραγωδίας του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε μα τα όσα δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ότι δηλαδή προτίθεται να μηνύσει (!) τον Βενιζέλο για τον τίτλο «Δημοκρατική Παράταξη», επειδή θεωρεί ότι του ανήκει η κυριότητα, ενώ δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί». Οι εξελίξεις τρέχουν και τίποτα δεν αποκλείει η αντιπαράθεση μεταξύ των «Ντούτσε» – Τζέφρυ να φτάσει σε τέτοιο βαθμό που να διαλύσει πολύ νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς ό,τι απόμεινε από το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-tzefru-mazeuei-upografes-gia-na-parei-pisw-to-pasok-plhrhs-h-dialush-tou#ixzz3KCHh77O9

Exit mobile version