Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σας παραθέτω την είδηση όπως την διάβασα στο internet, για να δείτε τι ξευτίλες είναι οι δημοσιογράφοι:

Για καλό πήγε ένας εκ των σερβιτόρων του καφενείου της Βουλής, αλλά μόνο που δεν βρήκε το μπελά του. Η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια έβγαινε από την Ολομέλεια και παραλίγο να πέσει πάνω στο συγκεκριμένο γκαρσόν.

«Καλησπέρα σας κυρία Ζαρούλια, τι κάνουμε, πως είμαστε;» είπε ο σερβιτόρος γεμάτος ευγένεια, υποβοηθούμενος από τον κοινωνικό του πληθυντικό.

Η κυρία Ζαρούλια όμως δεν έδειξε την ίδια ψυχραιμία, απεναντίας έβγαλε και μία επιθετικότητα. «Τι καλά να είμαστε με αυτά που πάτε και λέτε; Μας είπατε τζαμπατζήδες, ότι δηλαδή τρώμε και πίνουμε στο εστιατόριό σας και δεν πληρώνουμε!» είπε εκείνη σε έντονο ύφος, αφήνοντας σύξυλο τον σερβιτόρο.

«Δίκιο έχει, τι να της έλεγα; Αφού πήγαν κι έγραψαν ότι οι χρυσαυγίτες τρώνε –πίνουν στο εστιατόριο και δεν πληρώνουν. Και όχι μόνο πληρώνουν αλλά δίνουν και πάντα πουρμπουάρ», διευκρίνισε ο σερβιτόρος προς αποφυγήν περαιτέρω παρεξηγήσεων. Κι όλα αυτά εξαιτίας ενός δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο οι Χρυσαυγίτες φέρονται να είναι οι τζαμπατζήδες του …μουσακά.

Δ.Κ.

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Αθώωσαν τον Μιχελάκη για την κατηγορία του χρηματισμού από τον εφοπλιστή Πάλλη

Κακώς και αδίκως συγκρίνατε σήμερα κε Φαήλο (μας!) τον τάχατες “μαύρο” φασισμό και τις ακραίες ενδείξεις του, παιδαριώδεις θα έλεγα, με τον σκουπιδοεισβολέα αναρχοκόμμουνο “αιώνιο” φοιτητή του Πανεπιστημίου που φοιτά από τις τσέπες μας. Ύπουλη και άδικη σύγκριση με ένα κόμμα που σέβεται και τιμά Πατρίδα, Έθνος και ιεραρχία. Άλλωστε τι αποδείξεις έχετε ότι οι κοντοκουρεμένοι με τα μαύρα μπλουζάκια (όπως εσείς τους αποκαλείτε) έχουν φερθεί ποτέ παρομοίως με τον άναρχο τύπο της φοιτητικής θολοκουλτούρας; Μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχολείστε με τα της Harley σας(!) και να αφήσετε την “ελεύθερη” και ανέμελη δημοσιογραφία, απλά για να παραμένετε ένα ακόμα κουτσό δεκανίκι του Σαμαρά;

Άννα-Πλάκα

Δεύτερο χαστούκι στο Παρίσι: Καταρρέει η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Γεια σας συναγωνιστές. Όπως σήμερα έμαθα , η γερμανική εταιρεία FraportAG του αεροδρομίου Φρανκφούρτης μαζί με τον ντόπιο Όμιλο Κοπελούζου ανέλαβαν την μεταχείριση και εκμετάλλευση 14 Ελληνικών αεροδρομίων (Θεσσαλονικη, Πρεβεζα, Καβαλα, Ροδο, Χανια, Μυκονο, Σκιαθο, Ζακυνθο, Μυτιληνη, Σαντορινη, Σάμο, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Κω) έναντι του ποσού 1,234 δισ.εκ. € για τα επόμενα 40 χρόνια. Το ξεπούλημα άρχισε για τα καλά!

Με χαιρετισμούς ,

Τάσος από Φρανκφούρτη

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Στην Δικαιοσύνη όλοι οι μιζαδόροι υπουργοί του Σαμαρά

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς οι μεγαλοδημοσιογράφοι άλλοτε διυλίζουν τον κώνωπα και άλλοτε καταπίνουν την κάμηλο, ή και ολόκληρο … καραβάνι, όπως στην περίπτωση που θα δείτε παρακάτω. Το “γιατί” έχει να κάνει φυσικά με το κατάστημα στο οποίο εργάζονται (κανάλι-εφημερίδα) και τις εντολές του εργοδότη τους. (Αλλά έχουμε κι εμείς το δικαίωμα στην σκέψη και την κρίση περί όλων αυτών που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά από αυτούς…).

Στην εκπομπή λοιπόν του Αυτιά της περασμένης Κυριακής 16/11/2014, στο 02:31:00 (στα τελευταία λεπτά), και δείτε πώς ο δημοσιογράφος κλείνει τ’ αυτιά του και (κάνει πως) δεν ακούει την βαρυσήμαντη καταγγελία του Νομισματολόγου – Αρχαιολόγου Α. Τσίντσιφου σχετικά με τις έρευνες στον τάφο της Αμφίπολης (τον οποίο αρχαιολόγο έχει καλέσει ο Αυτιάς να παρέμβει στην εκπομπή και να πει τη γνώμη του.). Του λέει λοιπόν ο αρχαιολόγος πως δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη για τον τάφο της Αμφίπολης, γιατί εξαφανίζονται αμέσως σημαντικά τεκμήρια που ανακαλύπτονται εκεί. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι έχουν βρεθεί μαρμάρινες επιγραφές, που μεταφέρθηκαν άρον-άρον στο Μουσείο της Αμφίπολης, για να εξαφανιστούν από κει εντός ολίγων ημερών, προτού δουν το φως της δημοσιότητας!!

Και ευθύς εξαρχής λέει ο αρχαιολόγος πως “όλοι στη Βόρεια Ελλάδα ξέρουν πως στην Αμφίπολη δεν γίνεται μια τίμια ανασκαφή”. Και σε λίγο συνεχίζει ότι ” Υπάρχει μια μεγάλη σειρά από διαστρεβλώσεις, οι οποίες μπερδεύουν την όλη υπόθεση αυτή”

Αντί λοιπόν ο Αυτιάς να του ζητήσει λεπτομέρειες γι αυτή τη φοβερή καταγγελία, τον κόβει και δίνει αλλού τον λόγο, αποπροσανατολίζοντας το κοινό. Κι ενώ η συνάδελφος τού Αυτιά, κυρία Μ. Τσέγκου, έχει μείνει άναυδη από την αποκάλυψη και επιχειρεί να δώσει συνέχεια (“Τι σημαίνει αυτό; Αυτό είναι πολύ σοβαρό που λέτε!”) την αγνοεί ο κ. Αυτιάς και συνεχίζει να αποπροσανατολίζει το κοινό με άλλες άσχετες παρατηρήσεις περί των άγνωστων τυμβωρύχων του παρελθόντος που κάποτε σύλησαν τον τάφο κ.λπ. Για τους σημερινούς γνωστούς και επίσημους “τυμβωρύχους”, που εξαφανίζουν τα τεκμήρια της ταυτότητας του νεκρού, τους οποίους καταγγέλλει ο αρχαιολόγος, ούτε ν’ ακούσει δεν ήθελε ο κ. Αυτιάς. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Στο τέλος, ο αρχαιολόγος του ζητάει να τον αφήσει να πει “δυο λόγια”, αλλά ο Αυτιάς τον αγνοεί τελείως, κλείνει αμέσως το θέμα και πάει στο ποδόσφαιρο.

Τι συμπεράσματα βγαίνουν από την εντελώς αδιάφορη στάση του Αυτιά για την καταγγελία-βόμβα του αρχαιολόγου; Μήπως ότι είναι μιλημένοι (για να μην πούμε πληρωμένοι) και οι δημοσιογράφοι, για το θέμα του τάφου της Αμφίπολης; Και ότι υπάρχει συμπαιγνία πολιτικών, μεγαλοδημοσιογράφων και αρχαιολόγων; (Ο κ. Τσίντσιφος αποτελεί φωτεινή εξαίρεση, που απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα).

Ποιον θέλουν να κρύψουν άραγε; Τον Ηφαιστίωνα ή την Ρωξάνη;

Ή μήπως όντως πρόκειται για τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, αλλά ξένα συμφέροντα πολιτικά και γεωστρατηγικά επιβάλλουν στους Έλληνες πολιτικούς να κρύβουν την αλήθεια; Κι αν είναι έτσι, αυτό δεν συνιστά προδοσία; (Υποθέσεις κάνουμε κι εμείς. Μόνο οι μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα να κάνουν υποθέσεις, κατευθύνοντας την κοινή γνώμη όπου θέλουν αυτοί -δηλαδή όπου τους υπαγορεύουν τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους – τουτέστιν η τσέπη τους;).

Α.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-27-noembriou-2014#ixzz3KFPaBgru

Exit mobile version