Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε σώμα αρωγής λαθρομετανάστευσης μετέτρεψε το Πολεμικό Ναυτικό το αντισυνταγματικό τόξο

Σε σώμα αρωγής λαθρομετανάστευσης μετέτρεψε το Πολεμικό Ναυτικό το αντισυνταγματικό τόξο

Ολάκερο το αντισυνταγματικό τόξο, Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και αντεθνική Αριστερά, φροντίζουν με τις ενέργειές τους να καταστήσουν σαφές πως το ένδοξο Πολεμικό μας Ναυτικό έχει μετατραπεί σε υπηρεσία αρωγής στους λαθρομετανάστες, αντίστοιχη με τις καλοπληρωμένες από το Κράτος μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες λαμβάνουν εκατομμύρια ευρώ Ελλήνων φορολογουμένων για να προπαγανδίζουν δίχως σταματημό για τα οφέλη της λαθρομετανάστευσης.

Απόδειξη των όσων αναφέρθηκαν, η απόφαση του αρμόδιου υπουργείου της Χούντας να αποστείλει φρεγάτα προκειμένου να συμβάλλει στη διάσωση 700 λαθροεισβολέων, που επιβαίνουν σε δουλεμπορικό που πλέει ακυβέρνητο νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας!

Με πολύ απλά λόγια, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά με τις ευλογίες βεβαίως της Αριστεράς, ενθαρρύνει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης το οποίο έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, παρά την παραμυθολογία που αναπτύχθηκε τελευταία και ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα επιτρόπου για την λαθρομετανάστευση στην Ε.Ε., οψοφοδεξιός Αβραμόπουλος. Πλέον οι λαθρομετανάστες και οι Τούρκοι δουλέμποροι μπορούν να ελπίζουν και στην αρωγή του Πολεμικού Ναυτικού, στις «φιλότιμες» προσπάθειες για την ραγδαία μεταβολή του ελληνικού κοινωνικού ιστού.

Εκείνο βεβαίως το οποίο αποτελεί μεγίστη πρόκληση και υποτίμηση της νοημοσύνης του Λαού μας, είναι το γεγονός του πλήρους αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινής γνώμης, όπως αυτή καλλιεργείται τόσο από τους διθυράμβους για τα νέα καθήκοντα Αβραμόπουλου, όσο και από τις δήθεν συνομιλίες με τους Τούρκους και την υποτιθέμενη δέσμευση των τελευταίων να εμποδίζουν την ροή λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα. Πρόκειται σαφώς, για την επιτομή της εξαπάτησης των Ελλήνων η οποία συντελείται συνειδητά και με την συνέργεια στο αντεθνικό έγκλημα, μεταξύ κομμάτων και δημοσιογραφικού υποκόσμου.

Ο Ελληνικός Στρατός και το Πολεμικό μας Ναυτικό αποτελούν την εγγύηση της ελευθερίας του Ελληνικού Λαού και της προάσπισης των κυριαρχικών του δικαιωμάτων. Αν φιλελεύθεροι και μαρξιστές διεθνιστές αναζητούν υπηρέτες, προκειμένου από τη μία να ξεχιονίζουν τις βίλες των Βορείων Προαστίων και από την άλλη να παριστάνουν τους κουβαλητές των λαθρομεταναστών με χρήματα του Ελληνικού Λαού, τότε καλά θα κάνουν να απευθυνθούν στις νεολέρες των κομματικών τους μορφωμάτων.

Ο Στρατός δεν είναι κτήμα ούτε της Χούντας, ούτε των μαρξιστών, είναι η αιχμή του δόρατος του Έθνους μας!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-swma-arwghs-lathrometanasteushs-metetrepse-to-polemiko-nautiko-to-antisu#ixzz3KG5Y8HcS

Exit mobile version