Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μίλησε και λάλησε πάλι ο “βαρέων βαρών” Πάγκαλος. Παντογνώστης όπως πάντα τόλμησε να βάλει στην ίδια ζυγαριά τον Βενιζέλο-Τούρκογλου με τον άνανδρα φυλακισμένο Αρχηγό των Εθνικιστών Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς συνέστησε φρόνηση στον ομοϊδεάτη του Βενιζέλο γιατί κοντεύει να γίνει ο πιο μισητός πολιτικός λέει… μετά τον Ν. Μιχαλολιάκο. Αν είναι δυνατόν να μιλάει αυτός που όταν καταφτάνει στα Μεσόγεια με την κουστωδία του, κλαίνε όλοι οι ταβερνιαραίοι γιατί δεν θα μείνει αρνί στη σούβλα και κατσίκι στην γάστρα. Αφήστε δε τους ταβερνιαραίους της Τζιας που κρύβουν τα ψάρια τους όταν τον βλέπουν φοβούμενοι μην φάει και τις ψαροκασέλες μαζί.Εννοείται παντού και πάντα τζάμπα! Τόλμησε λοιπόν αυτό το Πασοκικό ανθρωποειδές να κατηγορήσει ακόμα μια φορά, τον Αρχηγό της πιο καταδιωκόμενης πολιτικής παράταξης της μεταπολίτευσης. Γιατί κε Πάγκαλε είναι μισητός ο Νίκος Μιχαλολιάκος; Μήπως έκλεψε ασύστολα από τον Δημόσιο κορβανά; Μήπως οδήγησε με τις πράξεις του ένα ολόκληρο λαό στην πλήρη εξαθλίωση; Μήπως είναι υπαίτιος για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων; Μήπως συνεχίζει το “θεάρεστο” έργο του υπογράφοντας συνεχώς οικονομικές καταδίκες μας, αρκεί να κρατηθεί στην άκρως “ενισχυμένη”(!) πολιτική καρέκλα του; Σύγκριση λοιπόν καμιά Πασόκε και κάτσε εκεί να βλέπεις τον Σαρωνικό, θυμούμενος παλιά πασοκικά μεγαλεία που διηγώντας τα να κλαις..Καιρός να κλάψεις και εσύ, όχι μόνο εμείς.

Α.Κ.

“Παρθεναγωγείο” το ΠΑΣΟΚ: Δίωξη μόνο στον Τσουκάτο!

Παρακολουθούμε τελευταία την αγωνία των κυβερνώντων με μαϊμού δημοσκοπήσεις να μας πείσουν ότι η ΝΔούλα έχει αξιοπρεπή ποσοστά και η ΧΑ πέφτει. Επειδή γνωρίζουν ότι αυτές οι στημένες κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις δεν λένε την αλήθεια και τα μεγάλα κανάλια – εφημερίδες δεν θέλουν να τις προβάλουν για να μην εκτεθούν όπως παλαιότερα τις δημοσιεύουν αρχικά σε μικρότερα κανάλια και ψευτοέντυπα (δικά τους παραμάγαζα). Έτσι τα μεγάλα κανάλια και οι εφημερίδες, ύστερα από συνεννόηση βέβαια, τα αναπαράγουν και έχουν το μελλοντικό άλλοθι, όταν αυτές και μετά από εκλογές διαψευσθούν , ότι έκαναν  αναδημοσίευση. Δεν είδα όμως κανένα κανάλι ή έντυπο να αναπαράγει τις δημοσκοπήσεις της Ακρόπολης και της ζούγκλας γνωρίζοντας ότι κάπου εκεί είναι και τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων. Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι ο κόσμος τους έμαθε και πλέον δεν τρώει κουτόχορτο.

Ν.Κ.

Τα νέα από το Παρίσι: Το Μνημόνιο είναι εδώ, ενωμένο δυνατό – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν η Ελλάδα αναφέρεται στους Κυπρίους ως “αλλοδαπούς”, τι μένει να κάνει η Τουρκία; Όταν η Ελλάδα ονομάζει τα Σκόπια “Μακεδονία” τι άλλο μένει να κάνουν τα Σκόπια; Όταν η Ελλάδα αποκαλεί την Βόρειο Ήπειρο “Νότιο Αλβανία” τι άλλο μένει να κάνει η Αλβανία; Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι η ελληνική κυβέρνηση. Κανείς άλλος δεν μισεί την Ελλάδα και δεν την βλάπτει τόσο όσο η κυβέρνησή της.

Α.Μ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι 96 βουλευτές που ξέπλυναν τον Μιχελάκη!

Αν ακόμη υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν καταλάβει την πορεία προς τον γκρεμό που μας οδήγησαν οι μεταπολιτευτικές πολιτικές επιλογές των κομμάτων, σίγουρα θα το νιώσουν σύντομα όταν θα αντιμετωπίσουν την πείνα και την δυστυχία, την σκλαβιά και την τυραννία στον ίδιο τους τον τόπο!! Αλίμονο σε όσους ακόμη εθελοτυφλούν, σε όσους περιμένουν την ”ανατροπή” από τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων που στο μόνο που συμφωνούν είναι στα ποσά των βουλευτικών αποζημιώσεών τους αλλά διαφωνούν όταν πρόκειται να αντισταθούν στους ”επαγγελματίες απατεώνες” –δήθεν δημοκράτες πολιτικούς που ρημάζουν τον χώρο τα τελευταία χρόνια. Οι μέρες που έρχονται θα είναι χειρότερες και αν δεν το καταλάβουμε θα βρεθούμε μπροστά σε εκπλήξεις που θα είναι δυσάρεστες και επώδυνες και για εμάς και για τα παιδιά μας. Υπάρχει ελπίδα και προοπτική;;; Αλίμονο αν δεν υπήρχε!! Θα είχε χαθεί η ελληνική φυλή θα είχαμε σβήσει ως έθνος!! Αλίμονο αν αφήναμε πατρίδα –ορθόδοξη πίστη-οικογένεια, να μολυνθούν από  τους τρόφιμους των σκοτεινών στοών που απεργάζονται την διάλυση του ελληνικού έθνους, τον διαμελισμό της Ελλάδας, την υποδούλωση των Ελλήνων στα ξένα κέντρα εξουσίας. Αντιστεκόμαστε στην επερχόμενη νέα τάξη πραγμάτων και συσπειρωνόμαστε γύρω από τη Χρυσή Αυγή, την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα σχέδια των ανθελλήνων και να απελευθερώσει την πατρίδα που δυστυχώς για όσους δεν το έχουν καταλάβει είναι υπό κατοχή.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Α. Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-noembriou-2014#ixzz3KJkHg2cX

Exit mobile version