Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιχαρής ο Κικίλιας στο φυσικό του σιωνιστικό περιβάλλον

Μέσα σε κλίμα άκρατης και διάχυτης ευφορίας από μέρους Κικίλια, έλαβε χώρα η συνάντηση του υπουργού Προ.Πο. με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μ. Νετανιάχου, τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας Γ. Αχαρόνοβιτς και αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας του σιωνιστικού κράτους.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν προς τα μέσα ενημέρωσης, συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική, με τον υπουργό της Χούντας, Β. Κικίλια, να αστειεύεται ισχυριζόμενος πως «η Ελλάδα αποτελεί μοναδικό πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην αποσταθεροποιημένη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και σταθερό σύμμαχο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας»!

Προφανώς ο ψοφοδεξιός πολιτικάντης και εκτελών χρέη υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχει δώσει νέο ορισμό στην έννοια της σταθερότητας: όταν ένας Αλβανός θερίζει με καλάζνικοφ θαμώνες καταστήματος, όταν η εγκληματικότητα χτυπά κόκκινο, όταν οι Τούρκοι φτάνουν μέχρι το Σούνιο ανενόχλητοι και όταν καραβιές λαθρομεταναστών εισβάλλουν κατά χιλιάδες μέσω των θαλασσίων συνόρων, τότε αυτό καλείται «σταθερότητα». Φανταστείτε δηλαδή, να μην είχαμε σταθερότητα τι θα γινόταν!

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αρκέστηκε στα «σατανικά» χαμόγελα και στα εγκάρδια χτυπήματα στη πλάτη του Κικίλια, παρόμοια με τα χάδια που δίνουν οι ιδιοκτήτες στα υπάκουα σκυλάκια τους. Αυτή είναι άλλωστε η σχέση μεταξύ της κυβέρνησης του σιωνιστικού κράτους και της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Οι εικόνες μαρτυρούν την χαρά του Κικίλια διότι βρέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, μεταξύ των σιωνιστών ηγετών. Η μοναδική άβολη και αμήχανη στιγμή, προέκυψε όταν ο εβραίος πρωθυπουργός τον ρώτησε «τι γίνεται με τη Χρυσή Αυγή». Ήταν η στιγμή που το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη του υπουργού και τα μάτια κοίταξαν αμήχανα το ταβάνι,ένδειξη λύπης για την αποτυχία εξάλειψης των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως είχε υποσχεθεί στους σιωνιστές ο θλιβερός καρπαζοεισπράκτορας των «εταίρων», Αντώνης Σαμαράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pericharhs-o-kikilias-sto-fusiko-tou-periballon-metaju-siwnistwn#ixzz3KLn5XqzG

Exit mobile version