Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήλεψε την «δόξα» του Λοβέρδου ο συριζαίος πράκτορας της Άγκυρας: Πρότειναν διδασκαλία των τούρκικων στα σχολεία!

Προ ημερών ο Λοβέρδος είπε σε ομιλία του στα Τίρανα ότι προτίθεται να μπουν τα αλβανικά στα ελληνικά σχολεία ως δεύτερη γλώσσα. Την πρόταση Λοβέρδου την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι αλβανοί, σημαιοστολίζοντας με εικόνες της «Μεγάλης Αλβανίας», που περιλαμβάνει Κέρκυρα και Ήπειρο, τα σχολεία τους.  

Την «δόξα» αυτή του Λοβέρδου φαίνεται ότι ζήλεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός αναμενόμενο αφού δεν πρόκειται για κόμμα, αλλά για αναβάπτιση του παλαιού «βαθέως» ΠΑΣΟΚΈτσι σε ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα και την τεχνολογία, ο τουρκόφρονας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, πρότεινε την διδασκαλία, ως μητρικής γλώσσας (!), των τούρκικων στα μειονοτικά σχολεία.

Συγκεκριμένα είπε: «Η παιδεία και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στη μητρική γλώσσα και την ελληνική. Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση  εκπαιδευτικών λύσεων πρέπει να γίνει στη βάση της παραδοχής ότι η ορθή εκπαίδευση στη μητρική γλώσσα παρέχει τη δυνατότητα για την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας».

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παρευρισκόμενος σε εκδήλωση ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ οργάνωσης πρακτόρων της Τουρκίας, είχε πει: “Με τον αγώνα που έδωσα μέσα στον πολιτικό σχηματισμό όπου βρίσκομαι, που ακόμη δεν γίναμε εξουσία, επιθυμώ να σας υποσχεθώ πως εντός της πολιτικής γραμμής του κόμματός μου αυτή η πινακίδα όπως και εκείνη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης θα κρεμαστούν”.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο γιατί προσβάλλονται όταν η Χρυσή Αυγή τους ξεμπροστιάζει και τους αποκαλεί πράκτορες της Άγκυρας ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zhlepse-thn-doja-tou-loberdou-o-suriza-proteinan-didaskalia-twn-tourkikwn-s#ixzz3KO2OxK2j

Exit mobile version