Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ταγμάτων εφόδου της αριστεράς – Δείτε το βίντεο!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ταγμάτων εφόδου της αριστεράς - Δείτε το βίντεο!

Τσίρκο έγινε μεταξύ ταγμάτων εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ και ταγμάτων εφόδου δήθεν αναρχικών (πασόκοι με κράνη…) σε εκδήλωση στην Κομοτηνή. «Μήλον της έριδος» φυσικά η Χρυσή Αυγή, αφού όπως καταγγέλλουν οι αναρχικοί, κάποιοι εκ των τοπικών αρχόντων του ΣΥΡΙΖΑ είχαν παραβρεθεί σε εκδήλωση στην Ξάνθη παρόντος του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν μπορούμε ούτε να διαψεύσουμε, ούτε να επιβεβαιώσουμε τις καταγγελίες των αναρχικών, γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος έρχεται σε μία συγκέντρωσή μας, αφού αυτές είναι πολυπληθείς και όχι «τρεις κι ο κούκος», όπως οι εκδηλώσεις της αριστεράς.

Πάντως απολαύσαμε στο βίντεο την αντιπαράθεση ροζ και μαυροκόκκινων ροπάλων, καθώς και τις υστερικές κραυγές συριζαίας προς αναρχικό ότι «ο ταξικός σου εχθρός είναι άλλος». Αλήθεια, πέραν του καταγέλαστου του όλου πράγματος, δεν είναι λίγο γραφικό να μιλάει η αριστερά του Σίτυ για «ταξικό εχθρό», από την στιγμή που συναντιέται με εφοπλιστές και μεγαλοκαπιταλιστές; Πάντως αν σκεφτεί κανείς ταξικά, τότε μάλλον οι συριζαίοι βουλευτές με τις επενδύσεις εκατομμυρίων σε JP Morgan κλπ, μάλλον έχουν πάρει λίγο στραβά τον κομματικό προσανατολισμό τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jekatharisma-logariasmwn-metaju-tagmatwn-efodou-ths-aristeras-deite-to-bint#ixzz3KP4iembO

Exit mobile version