Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τον Κώστα Μπακογιάννη ξεκινά η αποκαθήλωση Σαμαρά και η συμφωνία Ντόρας – Σύριζα

Με τον Κώστα Μπακογιάννη ξεκινά η αποκαθήλωση Σαμαρά και η συμφωνία Ντόρας - Σύριζα

Μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του γιου της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη στο περιφερειακό συνέδριο του Σύριζα στην Λαμία. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα παραβρεθεί και μάλιστα θα απευθύνει και χαιρετισμό.

Στην ίδια κομματική εκδήλωση του Σύριζα θα βρίσκεται βεβαίως και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία. Στις εν λόγω πολιτικές εκδηλώσεις του Σύριζα δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αποκλειστεί οι κυβερνητικοί εταίροι ΝΔ και Πασόκ, αλλά θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία της Δημάρ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης άραγε τι κόμμα είναι; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ο γιος της Ντόρας εκφράζει την πλειοψηφία της εναπομείνασας ψοφοδεξιάς, Καραμανλικών και Μητσοτακικών δηλαδή που επιθυμούν την άμεση καρατόμηση Σαμαρά μετά την επερχόμενη πανωλεθρία στις εκλογές που δεν είναι μακριά.

Επιπλέον, οι φιλοφρονήσεις ανάμεσα σε Ντόρα και Τσίπρα είναι συχνές, ενδεικτικές του κλίματος που θέλει να δημιουργήσει η Μπακογιάννη την επόμενη μέρα μετά την καταστροφή της ΝΔ.

Οι εξελίξεις σύντομα θα είναι ραγδαίες και το μόνο σίγουρο ότι σε αυτές ο καταρρέων πρωθυπουργός θα λάβει την θέση που του αρμόζει… Στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-ton-kwsta-mpakogiannh-jekina-h-apokathhlwsh-samara-kai-h-sunainesh-me-to#ixzz3KRx9vK5v

Exit mobile version