Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλησιάζουν οι εκλογές και οι μαϊμούδες διορθώνουν άρον – άρον

«Αξιοπιστία»: Metron Analysis πριν τις ευρωεκλογές: 4,3% – Πραγματικότητα: 9,4%

Οι πρόωρες εκλογές πλησιάζουν με βήμα γοργό ύστερα από το «Σοκ και Δέος» που επεφύλαξε η τρόικα στους σαμαροβενιζέλους στο Παρίσι. Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις κατέστη σαφές ότι η κυβέρνηση έχει δύο επιλογές: Είτε να πάρει τα μέτρα και να καταρρεύσει, είτε να καταρρεύσει από μόνη της.

Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα δημοσιεύτηκε η εβδομαδιαία «μαϊμού» της Metron Analysis, για την εφημερίδα των υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου, «Παραπολιτικά». Υπό το βάρος των εξελίξεων και με το σκεπτικό ότι συντόμως θα έχουμε εκλογές, η εφημερίδα αποφάσισε να αρχίσει να «διορθώνει» τα ποσοστά που εκδίδει, ανεβάζοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κατά 25% μέσα σε μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε τα εξής καταγέλαστα:

ΣΥΡΙΖΑ: 23,3%
ΝΔ: 18,6%
Ποτάμι: 5,9%
ΚΚΕ: 4,4%
ΠΑΣΟΚ: 3,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 3,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 29,2%

Τώρα έδωσε:

Νέα Δημοκρατία: 20,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 24%
ΠΑΣΟΚ: 4,6%
ΑΝΕΛ: 2,7%
Χρυσή Αυγή: 4,5%
ΚΚΕ: 4,8%
Ποτάμι: 5,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 27,3%

Τι άλλαξε; Απλώς η εφημερίδα κάνει την αναγωγή σιγά σιγά επί της αδιευκρίνιστης ψήφου και κατά πλειοψηφία τους μετακινεί στην Χρυσή Αυγή, όπως ήταν αναμενόμενο. Μείωσε την αδιευκρίνιστη ψήφο κατά 2% και οι μισές από αυτές τις ψήφους πήγαν στην Χρυσή Αυγή, ενώ όλοι οι άλλοι ανεβαίνουν ανεπαίσθητα. Κοινώς σε αυτό το 27,3% είναι «κρυμμένοι», συνειδητά και δόλια, οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής μέχρι να φτάσει το διψήφιο ποσοστό που έχει στην πραγματικότητα.

Οι «μαϊμούδες» εξελίσσονται όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Έχουμε καιρό μέχρι να φτάσουν σε ικανοποιητικό σημείο. Πριν τις εκλογές έδιναν 4,3% και πήραμε 9,4%. Τώρα δίνουν 4,5% άρα είμαστε σε διψήφιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhsiazoun-oi-ekloges-kai-oi-maimoudes-diorthwnoun-aron-aron#ixzz3KT6qqlGv

Exit mobile version