Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα

Ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Καβάλας στην λαϊκή αγορά της παραλίας Οφρυνίου. Άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Καβάλας έλαβε χώρα, την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2013, κατά την οποία κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε έντυπο ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος στην λαϊκή αγορά της παραλίας Οφρυνίου.

Για μια ακόμη φορά η κίνηση και σε αυτήν την λαϊκή αγορά ήταν υποτονική αφού η τελευταία φοροκαταιγίδα της προδοτικής κυβέρνησης Σαμαρά έχει μαζέψει και τις τελευταίες οικονομίες από τον δύσμοιρο Ελληνικό λαό. Ενάντια σε όλα αυτά τα δεινά η Χρυσή Αυγή έχει να αντιτάξει μόνο αγώνα που δεν σταματά όσο και να το θέλουν τα προσκυνημένα καθεστώτα των μνημονιακών κυβερνήσεων. Με πίστη στο κίνημα και στην ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας για Πατρίδα και Ελευθερία.

Οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και βομβαρδισμό ερωτήσεων σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα. Πολλοί ήταν που κοντοστάθηκαν για να ευχηθούν στα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια κουράγιο και καλή δύναμη γιατί όλος ο λαός γνωρίζει ότι ο αγώνας μας είναι καθαρός, τίμιος αλλά και αγνός και έχει μοναδικό στόχο την ελευθερία από τα μνημόνια των προδοτών. Μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα της εφημερίδας μας, όπως επίσης και έντυπο υλικό σχετικά με την άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Κινήματός μας από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας των κλεφτών και των απατεώνων.

Τ.Ο. Ξάνθης: Ομιλία για τους εθνοπροδότες πολιτικούς. Άλλη μία τακτική συνάντηση της Τ.Ο. Ξάνθης ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου το απόγευμα, με ομιλία του Γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστου, αναφορικά με τους προδότες πολιτικούς που μας κυβερνούν.

Στην ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι, οι συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες που ασκούν σήμερα την εξουσία στην χώρα μας είναι ανίκανοι ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η δεκαετία που διανύουμε θα είναι η πλέον καθοριστική του 21ου αιώνα για την ύπαρξη της Ελληνικής επικράτειας και για την διασφάλιση των Εθνικών συμφερόντων. Είναι ανίκανοι, διότι αναλώνονται σε παρασιτικές πρακτικές και σε ιδεολογικές συζητήσεις που στερούνται θεμελιωδών επιστημονικών υποστάσεων, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι οι προϋποθέσεις που συγκροτούν ένα ανεξάρτητο και ελεύθερο Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να εξαρτώνται από την στρατηγική και την πολιτική του   αμερικανοσιωνιστικού κέντρου, δηλαδή των ΗΠΑ και του υποκατάστατού τους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού στην χώρα μας είπε, ότι στους προδότες του Μαξίμου και στα δουλοπρεπή ανδρείκελα των διπλωματικών μας υπηρεσιών που θα υποδεχθούν τον Νταβούτογλου, δεν έφτασε ο εξευτελισμός των Ιμίων, δεν έφτασε ο εξευτελισμός της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, δεν αρκεί ο καθημερινός εξευτελισμός των παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου και των Εθνικών Χωρικών Υδάτων. Θα υποδεχθούν στην Αθήνα τον Μογγολο-νεο-ιμπεριαλιστή για να επιβεβαιώσουν την ήδη συντελεσθείσα ήττα του Ελληνισμού στο διπλωματικό επίπεδο και για να προγραμματίσουν την αφετηρία της ήττας στο στρατιωτικό μέτωπο της Θράκης, του Αιγαίου και της Κύπρου.  Η συνάντηση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ. Ο. Δράμας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία της συναγωνίστριας Χρύσας Χοροζίδου, με θέμα «η παρανομία του μνημονίου».

Η συναγωνίστρια άρχισε την ομιλία της τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή συντελείται ένα έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού που ξεπερνά κάθε φαντασία. Με μνημόνια και τα συνοδευτικά αυτών, τα οποία είναι κυριολεκτικά στον αέρα, διότι είτε πέρασαν δίχως να ψηφιστούν από τα 3/5 της βουλής, όπως η δανειακή σύμβαση του πρώτου μνημονίου και ο εφαρμοστικός νόμος 2012-2015, ο οποίος επέβαλε μέτρα θανάτου στους Έλληνες, είτε σαν προσχέδια δανειακών συμβάσεων, εφαρμόζουν επί τέσσερα χρόνια βάρβαρα μέτρα σε βάρος του Ελληνικού λαού, έχουν οδηγήσει 7000 συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία και εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. O τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε ότι μόνο με μια γραμμή στήριξης τύπου μνημονίου μπορούμε να βγούμε από την κρίση, απορρίπτοντας όλες τις άλλες λύσεις που δεν βόλευαν τα αφεντικά του τους σιωνιστές, κάνοντας το Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Με παράνομες δανειακές συμβάσεις και με προσχέδια ανέβασαν το χρέος περίπου στο 180% του ΑΕΠ, την επίσημη ανεργία στο 30%. Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ!

Σήμερα, ο Σαμαράς και τα αφεντικά του, με ένα νέο μνημόνιο,  θέλουν να δώσουν την χαριστική βολή στους Έλληνες, και να τους κάνουν σκλάβους στις πολυεθνικές που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να «επενδύσουν» στην χώρα μας. Τελειώνοντας η συναγωνίστρια την ομιλία της, τόνισε ότι ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ – και τα χρήματα να τα πάρουν από αυτούς που τα φάγανε. Και αν αποδειχθεί ότι κάποια από αυτά τα χρήματα πήγαν όντως σε επενδύσεις, να τα συμψηφίσουν με το κατοχικό δάνειο που μας χρωστάει η Γερμανία. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές και φίλους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn59#ixzz3KXpuuZR6

Exit mobile version