Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι αυτό στο μυαλό του Σαμαρά

Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι το στο μυαλό του Σαμαρά

Στην συνέντευξη, που έδωσε στο Έθνος της Κυριακής, ο Σαμαράς ανέφερε ότι «το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει». Του διαφεύγει προφανώς ότι εκτός από το πυκνό σκοτάδι υπάρχουν και τα «μαύρα σκοτάδια» που πλανάται ο ίδιος. Μαύρα σκοτάδια, που δεν πρόκειται να βγει από αυτά σε όλη του την ζωή, αν τουλάχιστον πιστεύει αυτά που λέει.

Γιατί όμως τα σκοτάδια είναι μαύρα και όχι πυκνά όπως νομίζει ο Σαμαράς;

  1. Εξωτερική πολιτικήΟι Τούρκοι μας έχουν ξευτελίσει και τα πολεμικά τουςπλοία κάνουν βόλτες όχι μόνο στην ΑΟΖ της Κύπρου αλλά και σε όλο το Αιγαίο αναχαιτίζοντας μάλιστα και πλοία του λιμενικού μας εντός των χωρικών μας υδάτων. Στις εναέριες παραβιάσεις των Τούρκων δεν θα αναφερθώ, αυτές τις έχουμε συνηθίσει χρόνια τώρα. Η εθνική μας κυριαρχία έχει παραχωρηθεί στην Τρόικα και στο ΔΝΤ.
  2. Εσωτερική πολιτική: Ανεξέλεγκτη μετανάστευση, Αλβανοί με καλάσνικοφ, ληστείες, φόνοι και αυτοκτονίες είναι καθημερινό φαινόμενο.
  3. ΟικονομίαΕπιχειρήσεις κλείνουν ή όσες μπορούν φεύγουν στο εξωτερικό για να σωθούν. Το ίδιο και η νέα γενιά μεταναστεύει για να μπορέσει να ζήσει ανθρώπινα. Μισθοί και συντάξεις φτάνουν σε επίπεδα ελεημοσύνης και Ελληνόπουλα λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία.
  4. ΥγείαΝοσοκομεία σε άθλια κατάσταση, φάρμακα δεν υπάρχουν. ΧΑΟΣ.
  5. ΔικαιοσύνηΕγκληματίες και φοροφυγάδες αφήνονται ελεύθεροι ενώ εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Ελλήνων στην βουλή φυλακίζονται άδικα.

Δεν θα συνεχίσω, εάν αυτά τα ονομάζει ο Σαμαράς «Success Story» ,εγώ τα λέω μαύρα χάλια και φαίνεται, ότι την ίδια γνώμη έχουν και οι δανειστές μας, που ουσιαστικά τον έχουν σχολάσει. Πληροφορώ λοιπόν, τον από σήμερα «επίτιμο δημότη του Ναυπλίου», ότι μετά το πιο πυκνό σκοτάδι έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γεώργιος Γαλέος
Διδάκτωρ Οικονομολόγος του πανεπιστημίου της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-pio-pukno-skotadi-einai-to-sto-mualo-tou-samara#ixzz3KY4P79xu

Exit mobile version