Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Βλέπουμε όσοι περνάμε από το Σύνταγμα την καρδιά της Αθήνας και της Ελλάδας να είναι καθισμένοι απέναντι από αυτή την Βουλή στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αμαλίας λαθραίοι μετανάστες από την Συρία η όπως αλλιώς τους αποκάλεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας το περασμένο καλοκαίρι “ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ”. Είναι απέναντι από αυτήν την Βουλή όπου το Αντιδημοκρατικό τόξο αποφάσισε την παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Είναι απέναντι από αυτή την Βουλή όπου ο νυν Δήμαρχος Καμίνης έστειλε τα ΜΑΤ παραμονές Πάσχα του 2013 να εμποδίσει την διανομή των τροφίμων της Λαμπρής σε Έλληνες από την Χρυσή Αυγή το μοναδικό Πολιτικό Κόμμα που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Επειδή η αγάπη που έχει ο Καμίνης για τους παράνομους μετανάστες είναι γνωστή, ας αφήσει τους λαθρομετανάστες από την Συρία εκεί αντί για Χριστουγεννιάτικο Στολισμό να ταιριάζουν με το θλιβερό κατάντημα της Αθήνας. Οι Έλληνες κατάλαβαν πλέον ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι μαζί τους να τους στηρίζει και κανείς άλλος από τα λοιπά κοινοβουλευτικά μορφώματα.

Ι.Π.

Προαγωγή – ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ντογιάκου: Ο Σαμαράς ανταμείβει τις «καλές» του υπηρεσίες

Βλέποντας τον χθεσινό αγώνα του nba Χιούστον-Μιλουόκι έγινε το εξής σκηνικό: Στην ομάδα των Χιούστον παίζει ο Έλληνας Παπανικολάου και στην ομάδα των Μιλουόκι ο νιγηριανός λαθρομετανάστης Αντετοκατι. Αναφέρει λοιπόν ο εκφωνητής πριν ξεκινήσει ο αγώνας ότι ήρθε και ένας δημοσιογράφος από την Ελλάδα λόγω αυτών των 2 παικτών. Ο δημοσιογράφος λοιπόν δεν παρέλειψε να κάνει αυτό το οποίο σίγουρα θα προκαλούσε αντιδράσεις. Τους έδωσε να κρατήσουν την ελληνική σημαία και έβγαλε φωτογραφία. Και αναρωτιέμαι: Πρώτον, αν ήταν και οι 2 Έλληνες, αυτός ο δημοσιογράφος θα έρχονταν από την Ελλάδα για μια φωτογραφία τους με την ελληνική σημαία; Αστείο. Δεύτερον, αναρωτήθηκα ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος που θέλει να τσιγκλήσει κάποιους Έλληνες που δεν τους αρέσει να βλέπουν λαθρομετανάστες να κρατάνε την σημαία τους. Τελικά στο άρθρο “Η ιστορία μίας φωτογραφίας!” μας εξηγεί ότι ο εν λόγω “δημοσιογράφος” είναι ο Αντώνης Καλκαβούρας και πως επέμενε για να βγει αυτή η φωτογραφία. Δηλαδή, δεν ήταν κάτι αυθόρμητο. Εκεί που έπεσα από τα σύννεφα είναι όταν είδα ότι αυτός ο κύριος δουλεύει ως δημοσιογράφος για το mega. Πέρα από αυτό, τα ελληναράδικα άρθρα είχαν υποτιμητικούς τίτλους για τον Παπανικολάου και άκρως επαινετικά για τον αντετοκατι που “κάρφωσε στα μούτρα του”, όπως γράφουν αυτά τα ρεμάλια. Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι μας.

ΥΓ: Ξέρω ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με τέτοια σκηνικά και μόνο στην παγίδα τους πέφτουμε, αλλά όταν τον παρουσιάζουν έναν Αφρικανό  σαν Έλληνα και όταν κρατάει την ελληνική σημαία νιώθω μια πικρία. Κοίτα που φτάσαμε.

Α.Μ.

ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ: Γονάτισε εμπρός στους τούρκους ο Βενιζέλος

Στην αρχή αντέγραψαν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, μετά την φρασεολογία του Αρχηγού, μετά το στυλ του Κασιδιάρη. Μόνο που ο Αρχηγός και οι έγκλειστοι Συναγωνιστές μας πεθαίνουν για την Ελλάδα και για τους Έλληνες και αν γίνει οτιδήποτε κακό στην Ελλάδα θα μπουν μπροστά για να τους προστατέψει και δεν θα φύγουν με  ελικόπτερο όπως έχουν προβλέψει αυτοί.  Αγωνίζονται για την Ελλάδα και στην ουσία είναι στη φυλακή για όλους εμάς γιατί δείχνουν το δρόμο της αφύπνισης και της Ελευθερίας. Για αυτό καλό θα ήταν όλοι αυτοί που στέλνουν στην αυτοκτονία Έλληνες και ξεπουλούν την Ελλάδα γιατί είναι ανθέλληνες και τουρκοπροσκυνημένοι να μην προσπαθούν να γίνουν κάτι που δεν είναι για τα ψηφαλάκια.

Ζήτω οι Έλληνες Μαχόμενοι Εθνικιστές
Ελευθερία

«Απ’ όταν ο άνεμος μας εναντιώθηκε, μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους ανέμους»

Παρακολουθώντας από το πρωί όλα τα ΜΜΕ, δημιουργούν κλίμα ώστε να αποφυλακιστεί ο κακοποιός και απαγωγέας με το πολεμικό όπλο (καλάσνικοφ)  Ρωμανός. Ασφαλώς οι λόγοι που βλέπουμε αυτή τη πλύση εγκεφάλου, είναι  ότι πρόκειται για έναν τύπο πλούσιας μεγαλοαστικής οικογενείας, με αριστερό φυσικά  παρελθόν, μιας και μιλάμε για τον εγγονό του Νάσιουτζικ  ο οποίος είχε καταδικαστεί και αυτός ως δολοφόνος . Μάλιστα λέγουν ότι κάνει και απεργία πείνας και έχει κλονιστεί σοβαρά η υγεία του αλλά η φωτογραφία να σηκώνει το χέρι του και να χαιρετά τους ομοϊδεάτες του δείχνει το ψέμα που έχει στηθεί για την αποφυλάκιση του. Στην αντίπερα όχθη παιδιά προερχόμενα από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού όπως είναι ο Αρχηγός οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι κλεισμένοι πάνω από ένα χρόνο με ψευδομαρτυρίες και ανύπαρκτες κατηγορίες. Οι εκλογές όσο και δεν το θέλουν πλησιάζουν και η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει για ακόμη μια φορά παρά τον άτιμο πόλεμο τον οποίο δέχεται.

Γ.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-1-dekembriou-2014#ixzz3KcyQesv2

Exit mobile version