Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Χανιά, Τρίκαλα, Καβάλα, Αθήνα

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην Τ.Ο Χανίων για τα 12 χρόνια λειτουργίας του γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, του βουλευτή του Κινήματος Κώστα Μπαρμπαρούση και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και περιφερειάρχη Κρήτης της Χρυσής Αυγής Σταύρου Καρεφυλλάκη.

Χαιρετισμό απεύθυνε και η Συναγωνίστρια Φλεβαράκη Μαρία από την Ιεράπετρα. Η Τ.Ο Χανίων είναι το πρώτο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην επαρχία με την πρώτη προσπάθεια να έχει γίνει το μακρινό 1993 για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Εδώ και 12 χρόνια το γραφείο των Χανίων λειτουργεί συνεχώς με μια μικρή διακοπή λίγων μηνών το 2009, πραγματοποιώντας εκατοντάδες πολιτικές δράσεις.  Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης συνοδευόμενος από κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο Χανίων πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά των Χανίων όπου η υποδοχή του κόσμου υπήρξε ενθουσιώδης.

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση πραγματοποίησαν συναγωνιστές από την Τ.Ο. Τρικάλων, αλλά και την Καλαμπάκα, στη λαϊκή αγορά και στο κέντρο της πόλης. Οι συναγωνιστές μοίρασαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος, σε κατοίκους, επαγγελματίες και παραγωγούς της περιοχής και έτυχαν θερμής υποδοχής.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν και την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική αγορά, που βιώνει μέρα με τη μέρα τις καταστροφικές συνέπειες λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης των πολιτών από τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που θεσπίζει η χούντα Σαμαρά, η οποία καταστρέφει συνειδητά κάθε τομέα υγιούς οικονομικής δραστηριότητας, οδηγώντας σε λουκέτο καταστήματα και οικογενειακές επιχειρήσεις. Συνομίλησαν επίσης, με δεκάδες πολίτες για την οικτρή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω των φόρων και της ανεργίας.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αγωνίζεται δίπλα στους Έλληνες πολίτες, με συνεχείς δράσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι, τίποτα δε λυγίζει τους Εθνικιστές!

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας Δημήτριος Βογιατζής στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ της Καβάλας μιλά για την πολιτική επικαιρότητα, την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και για το κοινοβουλευτικό έργο του Εθνικιστικού Κινήματος σε σχέση με την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την απώλεια του επιδόματος ανεργίας των καπνεργατών στην Καβάλα. Ο συναγωνιστής κλείνοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον καθαρό και τίμιο αγώνα της ενάντια στα μνημόνια και την υποταγή και αντιθέτως με όλα τα άλλα κόμματα συνεχώς επεκτείνεται, ριζώνοντας ταυτόχρονα στην Ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας νέα γραφεία σε όλη την επικράτεια.  Ό,τι και να προπαγανδίζουν τα ερπετά της διαπλοκής σύντομα ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, θα βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό για να οδηγήσει αυτό το Έθνος στην τελική Νίκη.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Κίμωνα Παπαδόπουλου με θέμα: “Ο δημογραφικός θάνατος του Ελληνισμού”. Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος με εκτενή στοιχεία απέδειξε την γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού.

Η πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  και της Ν.Δ. που αντί να ενθαρρύνουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αποκτήσουν παιδιά, τους αποθαρρύνουν ,  όχι μόνο κόβοντας τα επιδόματα σε τρίτεκνους και σε πολύτεκνους, αλλά θεωρώντας την απόκτηση τέκνων ως τεκμήριο για  βαριά φορολόγηση. Στο τέλος της ομιλίας του ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος ανέφερε τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας,  που έχει σαν αποτέλεσμα τον δημογραφικό θάνατο του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn60#ixzz3Kdv3ph00

Exit mobile version