Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαΐδια: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Μελάς – Υπό πλήρη διάλυση το ανάχωμα των ΑΝΕΛ

Αποκαΐδια: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Μελάς - Υπό πλήρη διάλυση το ανάχωμα των ΑΝΕΛ

Περίγελος έχει καταστεί ο Καμμένος και το δήθεν κόμμα του. Δημιουργημένο εκ των κόλπων της ΝΔ με μόνη αποστολή την λειτουργία ως ανάχωμα έναντι της Χρυσής Αυγής, διαλύεται με ταχείς ρυθμούς εις τα εξ ων συνετέθη, αποδεικνύοντας ότι ένας πολιτικός χώρος που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες μοιραία επιστρέφει στην ιδεολογική του βάση, όταν παύσουν να υπάρχουν οι πολιτικές σκοπιμότητες που το δημιούργησαν.

Ύστερα, λοιπόν, από πλείστες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, ήρθε και η ανεξαρτητοποίηση Μελά, ο οποίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής δήλωσε ότι δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Το θέμα που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση του Μελά ήταν ουσιαστικά η διαφωνία του με την μη προσχώρηση ολόκληρου του κόμματος στη ΝΔ, αφού ο ίδιος θα στηρίξει όποιον πρόεδρο της δημοκρατίας προτείνει η ψοφοδεξιά, προτιθέμενος να βάλει την υπογραφή του σε μια μαύρη σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας.

Κάπως έτσι πλησιάζει στην λήξη της ιστορίας του ένα κόμμα – θλιβερό ανάχωμα προς τον Εθνικισμό. Αιωνία του η μνήμη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokaidia-anejarthtopoihthhke-kai-o-melas-upo-dialush-oi-anel#ixzz3KdyPXqoc

Exit mobile version