Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για τα 4 χρόνια Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για τα 4 χρόνια Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία και με Αγωνιστικό και Εθνικό παλμό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η πολιτική εκδήλωση για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας, η πρώτη που άνοιξε τότε στην Βόρεια Ελλάδα μετά την ιστορική Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. 

Στην συγκέντρωση έξω από τα γραφεία στην Κρύα Βρύση συγκεντρώθηκε πλήθος Συναγωνιστών και Φίλων του Κινήματος, στέλνοντας από την Μακεδονία μας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης προς τους υποτακτικούς των τοκογλύφων, Σαμαρά-Βενιζέλο.

Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης ανέφερε εν συντομία το ιστορικό της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, παρουσιάζοντας στη συνέχεια τον πρώτο ομιλητή της εκδήλωσης.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλης, ο οποίος επισήμανε ότι χάρη στην συναγωνιστικότητα μεταξύ των μελών της η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να κερδίζει μια – μια τις μάχες στον σκληρό της αγώνα και ότι οι δράσεις και εκδηλώσεις του Κινήματος θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς μέχρι την τελική Νίκη.

Στην συνέχεια, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης, τεκμηρίωσε με συγκεκριμένα στοιχεία ότι η λεγόμενη «ανάπτυξη» Σαμαρά είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες της μεταπολίτευσης.

Αναφέρθηκε στην αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής στον νομό Πέλλας. Τόνισε πως οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών πράξανε εγκλήματα κατά των αγροτών, οι οποίοι δεν συγχωρούν τις προδοσίες των κρατούντων και στηρίζουν πλέον μαζικά το Κίνημά μας. 

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, επεσήμανε τον συμβολισμό της Τ.Ο. λόγω του γεγονότος ότι η Πέλλα αποτελεί την γενέτειρα του Μεγαλου Αλέξανδρου. Τόνισε πόσο σημαντική ήταν και είναι η συμβολή της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας στην μετέπειτα εξέλιξη του Κινήματός μας στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, και συνέχισε λέγοντας πως σε κάθε γωνιά της Ελλάδος υπάρχει πλέον ένα κάστρο του Εθνικισμού που αντιστέκεται στην χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Συνέχισε λέγοντας ότι στην προσπάθεια του ψευδορωμαίικου να λυγίσει και να λοιδορήσει την Χρυσή Αυγή, η απάντηση των Εθνικιστών δίνεται κάθε μέρα με τον αγώνα τους, αποδεικνύοντας πως το αντεθνικό καθεστώς κατάφερε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδίωκε, διότι οι Χρυσαυγίτες διαθέτουν Πίστη και Ιδεολογία, στοιχεία που είναι πολύ πιο ισχυρά από οτιδήποτε στον κόσμο.

Ο Βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, αναφερόμενος σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τόνισε πως ο Σαμαράς που παριστάνει τον πρωθυπουργό είναι παντελώς απών από όλες τις κοινοβουλευτικές ή μη διαδικασίες, διαδίδοντας στον Ελληνικό Λαό που αυτοκτονεί από τα χρέη το ψέμα ότι η οικονομία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Συνέχισε λέγοντας ότι ακόμη και οι τοκογλύφοι έχουν καταλάβει ότι η ΝΔ δεν έχει πλέον κανένα έρεισμα στην κοινωνία, προορίζοντας τον δήθεν αντιμνημονιακό Τσίπρα για μελλοντικό πρωθυπουργό, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα αλλάξει οτιδήποτε, διότι θα συνεχίζεται να εξασκείται η άθλια μνημονική πολιτική εις βάρος των Ελλήνων.

Τόνισε πως όσοι έχουν διαπράξει εγκλήματα ενάντια στον Ελληνικό Λαό θα πληρώσουν για αυτά, όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι.

Ο  Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στα άθλια ψέματα και την λασπολογία ενάντια στη Χρυσή Αυγή, καθώς και στο παραδικαστικό κύκλωμα του περιβάλλοντος «Μπάμπη» που έστησε την σκευωρία ενάντια στο Κίνημά μας, ενώ ταυτόχρονα ξεπλένει τα σκάνδαλα υπουργών. Συνέχισε λέγοντας πως απαιτείται μια πραγματικά Εθνική κυβέρνηση που θα επιβάλλει την νομιμότητα στη χώρα μας, την οποία ο Σαμαράς έχει μετατρέψει σε γραικυλιστάν, καταλύοντας κάθε έννοια Νόμου και Συντάγματος.

Έκλεισε με την ευχή λίαν συντόμως να μπορεί να μιλάει ελεύθερα από το βήμα ο απροσκύνητος Έλληνας και Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις σημαίες του Έθνους και του Κινήματος να ανεμίζουν ψηλά και να αντηχεί σε όλη την περιοχή ο Εθνικός μας Ύμνος.

Δείτε όλα τα βίντεο: 

Τσιούλης Βασίλης

Σαχινίδης Ιωάννης

Τσακίρης Μιχάλης

Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Λήξη εκδηλώσεως – Εθνικός Ύμνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-gia-ta-4-chronia-t.o.-pellas-hmathias-fwtoreporta#ixzz3KfqJyySm

Exit mobile version