Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Η Ελλάδα πρέπει να ανακηρύξει άμεσα την ΑΟΖ – Ψεύδονται οι Σαμαροβενιζέλοι! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Αρχικά κατήγγειλε τα ψέματα του Σαμαρά σχετικά με την ανακήρυξη που είναι σε θεωρητικό επίπεδο τονίζοντας ότι στα λόγια είναι πρώτοι αλλά από πράξεις τίποτα. Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης είπε ότι έχουν αφήσει τους Τούρκους να αλωνίζουν σε Αιγαίο και Κύπρογια να μην χαλάσουν τις προσωπικές σχέσεις που έχουν με Ερντογάν και Νταβούτογλου.

Στη συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου σχετικά με το δόγμα του ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδας – Κύπρου το οποίο για να επιτευχθεί χρειάζονται ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και οργανωμένη εξωτερική πολιτική. Σχετικά με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων είπε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί άμεσα και τα όποια κέρδη αποφέρουν να χρησιμοποιηθούν για το καλό της χώρας σε βασικούς τομείς όπως η παιδεία, υγεία κτλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-ellada-prepei-na-anakhrujei-amesa-thn-aoz-oi-samarobenize#ixzz3Kg4Y9o8C

Exit mobile version