Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

pseyth.preview

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αν δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να  σχολιάσεις, το καλύτερο είναι να βγάζεις τον σκασμό. Διαφορετικά υποπίπτεις σε λεκτικές φαιδρότητες και φραστικές ηλιθιότητες.

Μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την κιτρινοφυλλάδα «το Έθνος» που προκειμένου να σχολιάσουν και να συνεχίσουν το ψεύδος και τη συκοφαντική σταυροφορία, προβάλουν με τον μοναδικό «αντικειμενικό» και «ακέραιο» τρόπο οποιοδήποτε γεγονός σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή.

Έτσι λοιπόν αφού εξαντλήθηκαν οι «ανατριχιαστικές» αποκαλύψεις και τα στοιχεία «φωτιά», για τα οπλοστάσια που δεν βρέθηκαν, ούτε πρόκειται να βρεθούν, για τους αλλοδαπούς που έπεσαν θύματα ρατσιστικής βίας και κάποιοι από αυτούς δολοφονήθηκαν, ενώ άλλοι ξυλοκοπήθηκαν άγρια και που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των υποτιθέμενων θυμάτων της ρατσιστικής βίας και ομοεθνών τους, που αφορούσαν συνήθως θέματα πορνείας ή διακίνησης ναρκωτικών, άρχισαν να καταπιάνονται με θέματα όχι τόσο «πιασάρικα» προσπαθώντας να αποδώσουν πάλι «ανατριχιαστική» φύση.

Λένε λοιπόν οι σαλτιμπάγκοι της δημοσιογραφίας «Την ώρα που στο εσωτερικό οι δικαστικές «περιπέτειες» έχουν φέρει τη Χρυσή Αυγή με την πλάτη στον τοίχο, στο εξωτερικό η οργάνωση κάνει ζυμώσεις με τις πλέον ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις της Ευρώπης».

Κατ αρχάς ακόμη δεν μπορούν να αποδεχτούν, ότι αυτό που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά τη σκευωρία που στήθηκε και υποκινήθηκε εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, είναι το άθλιο αστικό κατεστημένο, η κυβέρνηση των Σαμαρά Βενιζέλου, που προσπάθησαν με μια συνωμοσία, πρωτοφανή για τα Ελληνικά πολιτικά δεδομένα, να θέσουν εκτός νόμου ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, καταστρατηγώντας την δημοκρατία,  ευτελίζοντας τη δικαιοσύνη και εκτρέποντας το πολίτευμα.

Δυστυχώς η όλη υπόθεση γύρισε πλέον ως μπούμερανγκ εναντίον τους, ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων και αξιόπιστων μαρτυριών. Οι μόνοι λοιπόν που δεν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο είμαστε εμείς και προκαλούμε το την κυβέρνηση αν τολμά να προχωρήσει σε άμεση δίκη.

Τώρα το αν συμμετέχουμε σε συνέδρια του εξωτερικού με Ευρωπαϊκά κόμματα και φοιτητικές οργανώσεις με συγκλίνουσα ιδεολογία, αυτό θεωρούμε ότι είναι δικαίωμά μας, όπως ακριβώς είναι δικαίωμα του κυρίου Τσίπρα να περιδιαβαίνει την Ευρώπη συμμετέχοντας στα συνέδρια των ιδεολογικών του συντρόφων.

Αυτό ούτε μεμπτό είναι, ούτε μομφή ή κατηγορία μπορεί να αναγείρει, φυσικά για κάποιους σοβαρούς δημοσιογράφους, όχι για τους γελοίους του «Έθνους».

Βεβαίως και η Χρυσή Αυγή επιθυμεί να συνάψει και να διατηρήσει στενές πολιτικές και ιδεολογικές σχέσεις, με όλα τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και ήδη έχει αρχίσει να το εφαρμόζει στις πολιτικές πρακτικές του Κινήματος.

Τώρα όσον αφορά το κόμμα της κυρίας Λεπέν, θα αναφέρουμε καθαρά πληροφοριακά τα σχόλια των δημοσιογράφων κυρίων Γιάννη Παπαγιάννη και Αλέξανδρου Βέλιου στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel.

Κατόπιν των απεριγράπτων σκανδάλων προσωπικών και δημοσίων που συγκλονίζουν την Γαλλική πολιτική σκηνή και ειδικά την κεντροδεξιά κυβέρνηση, η δημοτικότητα της κυρίας Λεπέν, έχει φθάσει στα ύψη και στις επόμενες εκλογές είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει την πρωθυπουργία.

Επίσης σχολίασαν, ότι γενικότερα στην Ευρώπη, κατόπιν των αποτυχημένων πολιτικών και οικονομικών μεθόδων που εφάρμοσαν τα φιλελεύθερα αστικά κόμματα και οδήγησαν τους λαούς σε ένα οικονομικό Γολγοθά με κατακόρυφη πτώση του βιοτικού τους επιπέδου, όπως επίσης κατόπιν της αθλίας μεταναστευτικής πολιτικής που εφήρμοσαν, δίνοντας στο δικαίωμα σε απρόσκλητους λαθρομετανάστες να απειλούν πλέον προκλητικά τον Δυτικό πολιτισμό, οι πολίτες στράφηκαν ξανά όχι μόνο πρός τα Εθνικιστικά Κινήματα, αλλά και προς της Εθνικιστική κοσμοθεωρία, ως τη μόνη λύση και σωτηρία, από το υπάρχον τραγικό αδιέξοδο.

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι κύριοι του «Έθνους», ότι το «Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον».

 

πηγή

Exit mobile version