Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Φυλή – Καματερό, Σπάρτη, Στρυμωνικό

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Μυστικές οργανώσεις και ο ρόλος τους στην ιστορία» από τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας και αναπληρωτή γραμματέα της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Φώτη Γραικό. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής έκανε μια ιστορική αναδρομή για την προέλευση των μυστικών οργανώσεων και τον ως επί το πλείστον σκοτεινό ρόλο τους στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Με συγκεκριμένα ιστορικά παραδείγματα ο Συναγωνιστής σκιαγράφησε την ισχυρή επίδραση που είχαν οι οργανώσεις αυτές σε σημεία-σταθμούς της ευρωπαϊκής ιστορίας, όπως λ.χ. στην Γαλλική επανάσταση, και συνέχισε παραθέτοντας στοιχεία για την δράση τους ειδικά κατά τον 19ο και 20ο αιώνα, όπου πολλές από τις οργανώσεις αυτές γίνανε πλέον πανίσχυρες, επηρεάζοντας σχεδόν άμεσα τις γεωπολιτικές εξελίξεις, πάντα εις βάρος των Εθνικών Κρατών.

Τόνισε πως το ίδιο ισχύει απόλυτα και σήμερα, με την συμμετοχή συγκεκριμένων «Ελλήνων» αλλά και ξένων «προσωπικοτήτων» της πολιτικής και οικονομικής σκηνής σε λέσχες όπως η Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission) του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Επισημάνθηκε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε τον εχθρό του Έθνους μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις προκλήσεις του μέλλοντος. Μετά την ομιλία ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, όπου τέθηκαν ερωτήματα για την σημερινή δράση των μυστικών οργανώσεων εις βάρος της Ελλάδος. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας.

Άλλη μια επιτυχημένη ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-11-2014 στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού με ομιλητή τον συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη. Ο συναγωνιστής ανέλυσε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αναφερόμενος αρχικά στο μείζων γεωπολιτικής σημασίας θέμα της ΑΟΖ και τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο και στο Αιγαίο. Θέμα το οποίο φυσικά αναλύθηκε στην πρόσφατα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του κινήματος μας στο ξενοδοχείο CRYSTAL. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης στον άδικο χαμό του Σέρβου φιλάθλου από Τούρκους οπαδούς, κάτι το οποίο πρέπει να μας εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή μας για τους σκοπούς των γειτόνων μας. Ο συναγωνιστής επεσήμανε ότι η Ελληνοτουρκική φιλία είναι ένας μύθος που εξυπηρετεί μόνο ανθελληνικά συμφέροντα και τίποτα παραπάνω.

Επίσης ανέλυσε θέματα που αφορούν την παιδεία και ιδιαίτερα την κρίση που υπάρχει στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, με τους πρωτομάστορες της Αριστεράς που έχουν εισβάλει εδώ και δεκαετίες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να χειραγωγήσουν τους Έλληνες φοιτητές σπρώχνοντας τους σε καταλήψεις και σε κλείσιμο των Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τέλος ο συναγωνιστής με το μεστό του λόγο δήλωσε πως πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης και πως όλοι αυτοί που ξεπουλάνε εδώ και χρόνια την πατρίδα μας θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εκεί, όπου και ανήκουν.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Κυριακή 30/11/2014 στην Τ.Ο. Σπάρτης ομιλία του γραμματέα της Κατράκη Χρήστου με θέμα : ‘Oλη η αλήθεια για τον κόκκινο Δεκέμβρη του 44′. Ο συναγωνιστής παρουσίασε με ιστορικά γεγονότα την ύπουλη και σατανική επιδίωξη των κομουνιστών να καταλάβουν την εξουσία, μετά την αποχώρηση του στρατού κατοχής, που οδήγησε τον λαό μας σε μια απάνθρωπη αιματοχυσία χιλιάδων Ελλήνων. H ομιλία έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τους ηρωικούς νεκρούς του συντάγματος Μακρυγιάννη καθώς και τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Στρυμωνικού Κόλπου προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην Νυμφόπετρα Ν. Θεσσαλονίκης, διανέμοντας εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια σε καφενεία και καταστήματα της περιοχής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από ενθουσιώδης, μιας και δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν – ΕΜΠΡΟΣ πάντα ΕΜΠΡΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn61#ixzz3KjDJ6xlN

Exit mobile version