Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρυθμιστής του πολιτεύματος ο… εισαγγελέας των φυλακών!

Ρυθμιστής του πολιτεύματος ο… εισαγγελέας των φυλακών!

Γράφει ο Αντίοχος

Μεταφέραμε προ ημερών διάφορες πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στην πολιτική πιάτσα, σύμφωνα με τις οποίες βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προσκείμενοι στον Jeffrey θα καταψηφίσουν την Κυριακή το βράδυ τον προϋπολογισμό και θα ρίξουν την συγκυβέρνηση!

Οι νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν, λένε πως υπό τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν εάν υπάρξει μέχρι τότε συμφωνία με την τρόικα, οι παπανδρεϊκοί βουλευτές θα υπερψηφίσουν μεν τον προϋπολογισμό, αλλά θα καταψηφίσουν την τροπολογία με τα νέα μέτρα (τα συμφωνηθέντα με την τρόικα) που θα ενταχθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, προκαλώντας ως πολιτικό αποτέλεσμα την πτώση της συγκυβέρνησης.

Ωστόσο, ακόμα κι αν το πράξουν αυτό οι παπανδρεϊκοί βουλευτές, η πτώση ή όχι της συγκυβέρνησης εξαρτάται πρωτίστως από τον «εισαγγελέα των φυλακών»Διότι, εάν δώσει άδεια στους πολιτικούς κρατουμένους βουλευτές να παραστούν στην ψηφοφορία, τότε ναι, θα χρειάζεται η γνωστή πλειοψηφία των 151 βουλευτών, για να περάσει ο προϋπολογισμός μαζί με τα νέα μέτρα. Αν όμως δε δώσει άδεια, τότε θα χρειάζεται πλειοψηφία πολύ λιγότερων βουλευτών!!!

Κι αυτό το γνωρίζουν τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» (και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, που φαινομενικά έχει κάνει σημαία του την πτώση της συγκυβέρνησης) και μέχρι τώρα δεν έχουνε βγάλει άχνα! Να δούμε αν θα συνεχίσουν να σιωπούν μέχρι την ημέρα της κρισιμότατης ψηφοφορίας…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ruthmisths-tou-politeumatos-o-eisaggeleas-twn-fulakwn#ixzz3KjOnG64a

Exit mobile version