Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγγνώμη στον κόκκινο ληστοτρομοκρατη Ρωμανό ζητούν… βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ και απειλούν ότι θα τα κάνουν γης μαδιάμ το Σάββατο!

Συγγνώμη στον κόκκινο ληστοτρομοκρατη Ρωμανό ζητούν… βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ και απειλούν ότι θα τα κάνουν γης μαδιάμ το Σάββατο!

Γράφει ο Αντίοχος

Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει η «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του ΣΥΡΙΖΑ προς τον (ψευτο) «απεργό πείνας» Νικολάκη Ρωμανό (εκ βορείων προαστίων). Έτσι, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης της βουλής, η… βουλεύτρια (σύμφωνα με τη νέα ορολογία του ΣΥΡΙΖΑ) Κωνσταντοπούλου, κάλεσε το κράτος να ζητήσει… συγνώμη (!!!) από τον κόκκινο ληστοτρομοκράτη, γιατί στα χέρια του ξεψύχησε ο Γρηγορόπουλος. Ιδού: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο 21 ετών. Έναν άνθρωπο στον οποίο οφείλει μία συγγνώμη τουλάχιστον. Στα χέρια του έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 15 χρονών παιδί. Δεκαπέντε χρονών ήταν κι ο Νίκος ο Ρωμανός τότε. Δύο παιδιά αμούστακα σε έναν πεζόδρομο, Σάββατο βράδυ, μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες από σφαίρα αστυνομικού, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Εν συνεχεία, η… βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή ζήτησε από την Κυβέρνηση «να είναι προσεκτική εν’ όψει των ημερών που έρχονται»απειλώντας προφανώς ότι οι κουκουλοφόρες συμμορίες του συνονθυλεύματος θα τα κάνουν γης μαδιάμ κατά την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου, το ερχόμενο Σαββάτο!

Ποια ήταν η απάντηση της ψοφοδεξιάς στις πρωτοφανείς προκλήσεις και τις ωμές απειλές των… βουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ; Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Προφανώς, για να μη χαλάσουν το ενιαίο μέτωπο του… συνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-zhthsei-suggnwmh-to-kratos-apo-ton-kokkino-lhstotromokrath-rwmano-zhtoun#ixzz3KjvzYins

Exit mobile version